GESLOTEN – WIN WIN WIN


Zoals jullie misschien wel weten is Essie mijn favoriete nagellak merk. En daarom ga ik 1 Essie nagellak naar keuze weg geven. Mee doen is heel erg simpel…

Wat moet je doen om kans te maken:
– Volg Belleviefashion op bloglovin
– Volg @prisdijkman op twitter
– Laat een geldig email adres achter in een reactie en wat jij gedaan hebt om kans te maken.

Extra kans maken?
– Like facebook pagina Belle vie fashion
– Volg @prisdijkman op Instagram


Bij 170 bloglovin volgers krijgt de winnaar van mij een mail. Als de winnaar binnen 3 dagen niet reageert kies ik een nieuwe winnaar.

Succes allemaal

Liefs,
Priscilla

Ik heb al contact gehad met de winnaar, zij ontvangt het Essie lakje naar keuze!

Comments

 1. says

  Oeeeh super leuke winactie ik doe zeker mee wanneer je m’n favoriete nagellak merk kan winnen, er staan nog een hoop kleuren op mijn verlanglijst! Ik volgde je overal op hihi

 2. Angela van der Waal says

  Hoi Priscilla, aller eerst, wat lees ik graag jou blog! Al je reviews zijn super leuk, elke dag kan ik weer niet wachten tot er weer een review van je staat.
  Net zoals jij, ben ik ook echt gek op de Essie nagellakjes! Ik zou nog echt graag een vrolijk zomers kleurtje willen hebben, die ik leuk kan meenemen op vakantie. Mintgroen, roze of een pastelkleur ofzo!
  Ik volgde je al op Instagram, facebook en Bloglovin. Ik kan je alleen niet volgen op Twitter, want dat heb ik niet.
  Mijn emailadres is: angelacatharina@live.nl

 3. says

  waaaaaaa, ik ben sinds kort ook echt gek op Essie, laatst lakje ik met een Catrice lakje en dat was zo’n nare ervaring, hihi! Super leuke winactie, ik doe zeker mee! Ik volg je op alle mogelijke manieren. Liefs

 4. says

  Leuk! Ik wil wel mee doen maar heb geen twitter haha. Of nouja, ik heb het wel maar ik weet mijn wachtwoord niet meer.. maar volgens mij volg ik je nog van een paar jaar geleden hahah.

 5. says

  Aaah super leuk! Van Essie lakjes kun je nooit genoeg hebben en er staan er nog wel een aantal op m’n wishlist. Ik volg je op Bloglovin, Twitter & Instagram en doe graag mee aan deze super leuke winactie! Liefs.

 6. Anita H. says

  Gedaan: Bloglovin’, Facebook en Twitter. Ik heb nog geen nagellak van Essie. Daar moet maar eens verandering in komen. ;o)
  sepia [at] home . nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *