Hoera! Belle Vie Fashion bestaat 3 jaar + winactie

winmac

Hoera! Deze week bestaat Belle Vie Fashion alweer 3 jaar. Super trots ben ik op wat ik het afgelopen jaar allemaal weer heb bereikt, maar dat kon niet zonder jullie! Om jullie te bedanken maak je vanaf vandaag kans op een Mac lipstick naar keuze! Doe je mee?

Niet verwacht, maar wel gehoopt dat ik zoveel voldoening en plezier zou halen uit het schrijven van persoonlijke artikelen en reviews op Belle Vie Fashion. Het afgelopen jaar schreef ik niet alleen de mooie beauty reviews, maar liet ik jullie ook een kijkje nemen in mijn leven als mama, met Sofie. Ik vind het een enorme eer dat jullie geïnteresseerd zijn in mijn leven, mijn ervaringen en ongezouten mening, dat jullie dagelijks terugkeren op Belle Vie Fashion en de liefste reacties achterlaten! Zonder jullie -mijn bezoekers- was het nooit geweest zoals het nu is. Mijn dank daarvoor! Wat betreft de bezoekersaantallen ben ik meer dan tevreden. Het komende nieuwe jaar wil ik mij gaan richten op een nieuwe lay-out en de productfoto’s nog meer verbeteren! Ik heb er zin in en voorlopig zijn jullie nog niet van mij af!

 

W I N A C T I E

Om jullie te bedanken geef ik natuurlijk iets weg, dat hoort er nou eenmaal bij! Aangezien ik zelf dol ben op het merk Mac, leek het mij leuk om een Mac lipstick naar keuze weg te geven!

W A T  M O E T  J E  D O E N ?

Het enige wat je hoeft te doen is een leuke reactie achterlaten waarin je verteld hoelang jij Belle Vie Fashion al volgt en welke artikelen je het leukste vindt om te lezen. Natuurlijk is het ook handig als je de naam van de lipstick die jij graag zou willen winnen achterlaat. Let er wel op dat de kleur in dit rijtje staat. Daarnaast vind ik het altijd leuk als jij mij volgt via Bloglovin, Instagram, Facebook of Twitter. Dit is niet verplicht!

De winactie loopt t/m 30 april (mijn verjaardag) en de winnaar zal in de loop van deze dag een persoonlijke mail ontvangen. Let er dus op dat je bij de reactie een geldig emailadres achterlaat in het hiervoor bestemde vakje! Gelieve binnen 3 werkdagen te reageren, anders moet ik helaas weer een nieuwe winnaar uitkiezen! Veel succes xoxo

Comments

 1. says

  Gefeliciteerd met dit jubileum! Ik kom altijd graag langs op je blog en vind zowel je photo diaries als je beauty reviews als je persoonlijke artikelen erg leuk om te lezen. Ik hoop dat je nog heel lang met bloggen doorgaat 🙂 De winactie sla ik even over, maar wel heel lief dat je iets weggeeft!

 2. jia-feng says

  gefeliciteerd! (en ook alvast met je verjaardag!) ik volg je al vanaf het begin dat ik bloglovin heb, dus ik denk bijna een jaar al! ik vind je reviews bovendien superfijn om te lezen!
  qua mac lipstick zou ik heel graag velvet teddy nog een keer proberen 🙂

 3. Sabine ganga says

  Gefeliciteerd en leuk om te lezen dat jou blog jou zoveel plezier geeft.ik lees eigenlijk elk artikel van jou en vind die met sofie het leukst.maar zij komt er bijna altijd wel in voor.ik volg jou nu al langer dan een jaar.nog fijne pasen en straks ook een leuke verjaardag gewenst.graag doe ik mee voor velvet teddy.

 4. says

  Gefeliciteerd met je blogbirthday! <3 Zelf ben ik gek op je persoonlijke artikelen maar lees ook graag je beauty reviews. Een MAC winactie is altijd goed in mijn ogen haha. Als ik zou moeten kiezen, dan kies ik voor MAC Pink Plaid! Die staat al ontzettend lang op mijn wishlist en moet hem toch ooit een keer in huis hebben haha.

 5. says

  Gefeliciteerd met je blogbirthday! <3 Zelf ben ik gek op je persoonlijke artikelen maar lees ook graag je beauty reviews. Een MAC winactie is daarom altijd goed in mijn ogen haha. Als ik zou moeten kiezen, dan kies ik voor MAC Pink Plaid! Die staat al ontzettend lang op mijn wishlist en moet hem toch ooit een keer in huis hebben haha.

 6. Lisette Kleiweg says

  Super, ik doe graag mee ! Ik volg je bijna twee jaar nu, op Bloglovin ,Facebook en Instagram . Je persoonlijke (mening) artikelen vind ik het leukst om te lezen want dan is het net of je het tegen mij persoonlijk hebt. De kleur Glamourous van MAC staat nog op mijn wishlist….☺️?

 7. says

  Hoera…. van harte gefeliciteerd met je blog verjaardag 😉
  Ik vo)g jou blog allang maar weet echt niet hoelang…..
  De prachtige kleur flat out fabulous zou ik dolgraag willen winnen.
  Heb namelijk geen lipstick van dit merk.
  Ben een aantal dagen na jouw jarig.
  Op al je soc.med.k. volg ik je.

  Bl.: chucky1012

  Instagram: @chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Xoxo

 8. Noor says

  Gefeliciteerd! Ik volg je sinds ik bloglovin’ heb, ik denk nu een jaartje en vind vooral je photo diary leuk! Ik zou voor de kleur brave gaan x

 9. Esther says

  Gefeliciteerd met je jubileum!? Ik volg Belle Vie Fashion nu ongeveer driekwart jaar en vind vooral je ‘About last week’ erg leuk en inspirerend om te lezen. Sofie is zo’n schatje, hihi. Ik doe mee voor de lipstick Pink Plaid!

  Let’s hope for the best
  x Esther

 10. Noortje says

  Gefeliciteerd met je 3 jaar! Ik heb Bloglovin’ nog niet zolang, maar toen ik een account had aangemaakt was je een van de eerste blogs die ik ging volgen! Ik lees het allerliefst je about last week rubriek, leuk om even een kijkje te nemen in andermans leven, hihi. Ik zou heel graag kans willen maken op een MAC lipstick, die heb ik nog nooit een gehad (schandalig, ik weet het ;-)). Ik zou dan voor de misschien populairste tint gaan, Faux. Ik hoop dat je blog nog vele jaren blijft bestaan, ik blijf ‘m trouw volgen!

 11. Bianca says

  Allereerst natuurlijk gefeliciteerd! ?
  Ik kwam je blog een tijd geleden tegen via andere bloggers die ik al volgde. Wat ik zo uniek vind aan jouw blog, zijn de verhalen die je deelt rondom je dochtertje en gezin. Ik vind het echt super dat je niet alleen blogt over de standaard onderwerpen, maar juist ook persoonlijke dingen deelt! ?
  Een lipstick winnen zou heel fijn zijn, maar ik wil je vooral laten weten dat ik je heel graag volg! Ga vooral zo door!
  (en als ik m zou winnen, kies ik voor de kleur Spirit?)
  Liefs!

 12. says

  3 jaar alweer, time flies! Ik gok dat ik jou dan bijna vanaf het begin volg. Sinds ik zelf ben begonnen met bloggen ben ik ook begonnen veel andere bloggers te volgen 🙂 Ik sla de winactie even over. Natuurlijk heb ik nog plek voor een nieuwe MAC lipstick, maar ik heb vorige week al een gewonnen. Dus ik gun het nu iemand anders.

 13. Marlies says

  Gefeliciteerd met je jubileum! ☺️ Ik doe graag mee met de winactie. Heel erg leuk!! Ik volg je nu al een tijdje. Dit is begonnen toen ik de ‘About last week’ voorbij zag komen en sindsdien lees ik die elke week. Ik vind het erg leuk en inspirerend om een kijkje te mogen nemen in jou persoonlijke leven. De beauty reviews vind ik daarnaast erg leuk!
  Als eerste MAC lipstick ga ik voor Mehr ?

 14. Maris says

  Gefeliciteerd met het 3-jarig bestaan van je blog! Ik denk dat ik je inmiddels al 2 jaar volgt en misschien wel 2,5 jaar… haha, ik weet niet meer precies wanneer ik je volgde en bij wie ik je blog voorbij zag komen. Ik ben af en toe een lurker, maar de posts over Sofie en je About Last Week vind ik ontzettend leuk om te lezen! Dat zijn denk ik mijn favoriete onderwerpen bij jou op je blog. Sofie is zo’n prachtig, mooi meisje om te zien en het is echt leuk om een kijkje te mogen nemen in jullie leven! 🙂 Ik ben ook echt gek op MAC en zou heel graag… Hot Tahiti willen winnen! Ik volg je op Bloglovin’, Instagram, Facebook en Twitter! 🙂
  liefs

 15. carola donkelaar says

  Whiehoeee gefeliciteerd meis! zeker trots zijn op zo’n mooie blog
  ik heb geen idee hoelang ik je al volg maar al wel een tijd
  Ik vind reviews altijd super om te lezen en haal soms ook de producten, verder ben ik fan van about last week gewoon heerlijk beetje lezen wat andere doen en geeft ook inspiratie
  Ik ben ook Mac fan, ach wie niet haha.. heb er alleen een roze lipstick (vind ze zo duur *bloos*) van maar die is geweldig! zou nu voor een rode gaan, ik kan alleen het rijtje niet openen maar staat vast een mooie rode tussen 🙂

  Wens je een feestelijke dag toe!

  Liefs croltje

  ps volg je overal gezellig

 16. says

  3 jaar alweer!? Wat vliegt de tijd! Gefeliciteerd met je ‘tweede kindje’! Je artikelen over het moederschap spreken mij op dit moment het meest aan maar ik vind ook dat je altijd hele duidelijke reviews schrijft! Ik waag zeker een kansje! Ik zou gaan voor de kleur Retro! Daar ben ik al zolang naar op zoek!

 17. says

  YAY congratz met je blog birthday! Ik volg je al een tijdje en zag deze te gekke winactie voorbij komen en dacht: ‘Laat ik het eens proberen’! Dol op MAC, dus ik ga een gokje wagen. Ik weet niet welke kleur, misschien Faux, pink plait, honeylove.. zoveel moois! Ik vind je beauty artikelen het leukste om te lezen.

 18. Nelina Brauckman says

  Gefeliciteerd! Gaaf dat je blog zo is gegroeid tot wat het nu is! Je hebt er veel werk in gestopt( en dat doe je nog steeds) dus dat mag je zeker vieren! Ik volg je nu zo vlak nadat je begonnen bent denk ik…. en ben je blijven volgen! Ik vind je beautyartikelen interessant en de kijk in je persoonlijk leven des te meer. Je bent een blogger die zichzelf blijft en dat kan ik waarderen. Vier vandaag en blijf zo doorgaan!

 19. Marike says

  Ah leuk, gefeliciteerd! 🙂 Ik volg je denk ik al 2 jaar, als ik weer eens een leuk artikel op facebook zie staan klik ik dat weer aan. Informatief en gezellig, goede combinatie 😀

 20. says

  3 jaar alweer? Dat is een behoorlijke tijd. Van harte gefeliciteerd!
  Ik weet niet precies hoe lang ik je al volg, maar volgens mij al best wel lang.
  Ik vind eigenlijk alle artikelen op je blog leuk, maar vooral je diaries.
  Ik doe graag mee voor de MAC lipstick in de kleur Velvet Teddy.

  Ik volg je via http://www.bloglovin.com/liekevanveen8, instagram (liekevv24), facebook (lieke van veen) en twitter (_liekeee)

 21. Beautydiarynl says

  Gefeliciteerd! Ik volg je al langer, geen idee hoe lang… ik vind persoonlijke artikelen het leukste. Ik lees het liefste persoonlijke artikelen
  Ik zou voor de bekende kleur Velvet Teddy gaat. – XO

 22. says

  Gefeliciteerd met je jubileum! Ik weet niet precies hoelang ik je site al volg, maar al zeker 2 jaar! Mijn favoriete artikelen zijn je reviews maar ook je persoonlijke artikelen vind ik heel leuk. Heel lief dat je een mac lipstick weggeeft. Als ik win zou ik de kleur Fanfare graag willen!

 23. marina says

  Gefeliciteerd! . Ik volg je nu toch al meer als 1 jaar en ik lees alles wat je schrijft. Ik vind alles leuk om te zien en te lezen. Als ik deze win dan ga ik voor de viva glam 2 satin. Echt een mooie kleur. En.. ga zo door. Gr van marina!

 24. Anita te Gussinklo says

  Gefeliciteerd, wat een tijd alweer.
  Eerlijk gezegd weet ik niet goed hoe lang ik je al volg.
  Denk zo’n 1,5/2 jaar? Ik lees graag je about last week’s.
  Mocht ik de gelukkige worden, ga ik voor Mac Faux

 25. Chantalle says

  Gefeliciteerd met je blog! Ik volg je al 2 jaar en ik vind je artikelen zo leuk om te lezen. Vooral je week overzichten! Super leuk dat je een winactie organiseerd. Ik vind MAC ook een super mooi merk dus ik doe graag mee. Ik zou denk ik gaan voor de kleur Angel.

 26. Marian B says

  Gefeliciteerd met je 3de blogverjaardag, Ik weet eigenlijk niet hoe lang ik je volg. Een half jaar??? Tegen een Mac zeg ik geen nee! De Peach blossem lijkt me wel wat 🙂

 27. Fleur says

  Gefeliciteerd met het 3 jarige bestaan van je blog? Je artikelen zijn altijd super leuk om te lezen ik vind vooral de beauty revieuws en de photo diaries heel leuk!
  mac lipstick Faux ?

 28. says

  Gefeliciteerd met je blog! Ik ben je nog niet zo heel lang geleden gaan volgen maar volg het wel met veel plezier. Ik doe graag mee en als ik zou mogen kiezen zou ik voor Relentlessly Red gaan, prachtige kleur!

 29. says

  Wat super! Gefeliciteerd zeg ?. Ik moet eerlijk zeggen dat ik alle artikeltjes wel leuk vind, product reviews vind ik handig en vooral als het iets nieuws is maar ik vind het ook leuk om te lezen wat je zowel doet! En dingetjes over Sofie vind ik zelf ook leuk, herken er soms wel dingen in! 30 april is voor mij een heel dubbele dag, omdat toen mijn lieve poes die is overleden jarig zou zijn, ik had altijd zoveel aan haar… Maar goed, ik hoop dat je nog lange tijd zal doorgaan en dat het je site ook zo goed bezocht blijft! ❤

 30. says

  Ik volg je al een klein jaartje denk ik 🙂 Sinds kort volg je ook op sociale media. ik zou graag angel winnen cause i love mac 😮 De leukste artikels vind ik de photo diaries omdat dat iets heel persoonlijk weer geeft en je geeft ons een kijkje in jouw dagelijkse leven. Dit zorgt voor een goede band met de lezers 🙂 Over het algemeen vind ik de persoonlijke artikels altijd ietsje leuker maar de andere zijn ook leuk om te lezen! De reviews en alles over make up vind ik ook altijd interessant omdat dit mij vaak aanzet tot kopen #sorrynotsorry

 31. Faye says

  Gefeliciteerd !
  Ik volg je denk ik al een jaar omdat ik je instagram feed zo mooi vond (nog steeds) met al die foto’s van make-up ! , ik ging ook snel je blog lezen en ik vond je persoonlijke artikels leuk om te lezen , erg knap dat je zoveel van je persoonlijke leven op je blog verteld , respect ! , ik wil mee doen voor de lipstick veled teddy , Xx

 32. wendy says

  ik volg je blog nu zo’n anderhalf jaar, ik vind het altijd leuk om favorieten en opgemaakt artikelen te lezen! mijn favoriete artikel is toch wel het wekelijkse “about last week” omdat ik het gewoon heel boeiend vind wat andere mensen doen/gedaan hebben. daar haal ik ook weer inspiratie uit voor bijvoorbeeld uitstapjes of wat ik wil eten ?.
  als ik zou winnen zou ik graag velvet teddy willen hebben omdat dit denk ik echt de perfecte nude kleur is

 33. Lotte says

  Ik volg Bellevie fashion nu al bijna 2,5 jaar en ben echt helemaal verzot op je blog ! Heerlijk om na een drukke dag te ontspannen met een kopje thee en Bellevie er bij ❤️

 34. Sandra Dommerholt says

  Gefeliciteerd meis! Ik volg je een aantal maanden en vind het vooral leuk je foto weekverslagen te kijken/lezen. Ga zo door! Als lipstick zou ik graag de pink pigeon willen proberen. Liefs Sandra

 35. elise says

  Hey Priscilla,
  Gefeliciteerd met je drie jarig bestaan van je blog.
  Ik ondekte jouw website via een andere blogger en vond je meteen al heel erg leuk.
  Ik volg je nu denk een jaar ongeveer.
  De leukste artikelen vind ik de persoonlijke artikelen, en de wekelijkse diary.
  De lippenstift die ik mooi vind zijn de nude kleuren, zoals Shanghaj Spice
  Kus

 36. Iris Veldman says

  Gefeliciteerd met je jubileum!!
  Het allerleukste om te lezen vind ik de about last week met de foto’s erbij van je prachtige kindje!!
  Ik zit elke week te wachten tot er weer een nieuwe about last week online komt
  De kleur van de lipstick maakt niet uit. Ik laat me verrassen.

 37. Daniëlle says

  Drie jaar alweer, gefeliciteerd! Ik weet nog dat je vorig jaar een soortgelijke winactie deed, wat leuk dat je je jubileum weer met ons wilt vieren.
  Ik volg je nu zo’n anderhalf jaar, via blushingbeauty, en vind de ‘about last week’ artikelen altijd het leukst. Je geeft ons echt een kijkje in jouw leven, ik als nieuwsgierig persoon kan dat wel waarderen haha 🙂
  Mocht ik het geluk hebben om te mogen winnen zou ik MAC Twig graag aan mijn collectie willen toevoegen. Die roept al tijden mijn naam!

 38. Merel says

  Gefeliciteerd met het 3-jarig bestaan van je mooie blog! Ik volg je denk ik ongeveer een jaartje en vind het erg leuk om je beauty/make up gerelateerde artikelen te lezen! Ook vind ik je foto’s op Instagram erg leuk! Vooral die van jou met je gezin ? Als ik zou winnen met deze leuke winactie zou ik graag voor de MAC lipstick Twig gaan, lijkt me een erg mooi kleurtje! Liefs, Merel ?

 39. Iris says

  Wat een toffe actie en gefeliciteerd met het driejarige bestaan. Belle Vie Fashion volg ik vooral via facebook, insta en natuurlijk de site zelf, de artikelen die mij aanspreken zijn jou photo diary, de beauty reviews en de persoonlijke artikelen.
  Ik heb nog nooit een mac lipstick gekocht en ik zou het heel gaaf vinden om er keer één te mogen hebben. De mac lipstick brave zou ik graag willen vanwege het mooie natuurlijke kleurtje en de naam die laat zien dat je nooit moet opgeven.

 40. says

  Wat leuk, gefeliciteerd! Een nieuwe MAC lipstick is altijd leuk (ook al geef ik er zelf ook 1 weg hahaha). Ik volg jou al een jaar of anderhalf denk ik? Ik vind vooral persoonlijke artikelen het leukst om te lezen. Op naar nog veel meer leuke blogjaren!

 41. Janneke de Mol says

  Gefeliciteerd met je jubileum en nog vele mooie blogjaren!
  Ik volg je pas sinds een paar weken en vooral de photo dairy vind ik erg leuk.
  De MAC lipstick Captive lijkt mij een mooie kleur.

 42. marlies says

  ik zou dolgraag de Impassioned (roze) winnen! ik lees het liefst revieuws, omdat ik hieruit kan afleiden of ik zelf een product wil aanschaffen

 43. melissa says

  GEFELICITEERD 🙂 Ik weet niet hoe lang ik je volg, ik denk ongeveer een jaar. ik ben gek op reviews omdat ik daar echt wat mee kan. Mijn favo kleur is peach blossom. liefs melissa

 44. says

  Nog gefeliciteerd! Ik weet niet meer hoe lang ik je volg, maar minstens een jaar. Ik ben gek op reviews van bijvoorbeeld parfum. Ik denk dat ik voor twig zou gaan!

 45. Jolijn says

  Super leuke actie, ik volg je al zo’n 2,5 jaar gok ik!
  Ik volg je op alle genoemde social media account en maak graag kans op morange 🙂

 46. Myrthe says

  Heey,
  Alvast gefeliciteerd met je verjaardag de 30ste :).
  Ik volg Belle Vie fashion nog niet zo lang… Ik denk nu een maand of twee. Sinds december heb ik het bloggen fenomeen ontdekt en sindsdien lees ik die graag ’s avonds. Vaak ontdek ik dan ook weer via de blogs die ik lees andere blogs die ik leuk vind. Ik heb Belle Vie Fashion ontdekt via Bloglovin (volg ik je ook op (MeerMyr)).
  Het leukste om te lezen vind ik de opgemaakt posts. Ik vind het leuk om zo veel verschillende producten voorbij te zien komen.
  Ik heb al veel gelezen over Mac lipsticks op de blogs die ik volg, maar zelf heb ik er nog geen.
  Ik wist niet dat er wel 134 kleuren van zijn! Een geschikte kleur kiezen was nog best even moeilijk, maar ik denk dat de kleur Fast Play mooi staat bij mijn gezicht.
  Dus daar zou ik graag kans op maken :).
  Fijne avond.
  xx

 47. says

  Gefeliciteerd!! Het kleurtje sunny seoul vind ik erg mooi?. Ik heb zelf nog helemaal geen ervaring met mac, *schaam* haha. Ik volg jou nog niet zolang, ik geloof vanaf februari & lees eigenlijk alles wel wat voorbij komt. Vind ik leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *