winactie | Win een DM pakketje!

2015-06-29 13.32.56

Toen ik laatst naar Duitsland ging kocht ik natuurlijk niet alleen goodies voor mezelf. De producten van de DM zijn helaas niet bij ons verkrijgbaar dus dat maakt het voor mij extra leuk om een exclusief pakketje te verloten. Mee doen is heel simpel!

Wat kun je winnen?
Een eau de toilette uit de limited edition Nauti girl van Essence, Garnier Micellair water mini verpakking, Treaclemoon sweet blueberry memories bodylotion, Treaclemoon lovely mint story douchegel, P2 nagellak, balea watermeloen lipbalsem en een Yankee candle in de geur pink grapefruit.

Wat moet je doen om kans te maken?
– Volg Belleviefashion op bloglovin en save het bericht
– Laat een stem achter bij de poll
– Laat een reactie achter en vertel daarin waarom jij kans wilt maken op dit pakketje. Vergeet geen geldige email te vermelden en welke stappen jij gedaan hebt om kans te maken.Β πŸ™‚

Wat mag je doen om extra kans te maken?
– Like de Facebook pagina van Belleviefashion
– Volg @prisdijkman op twitter

Op woensdag 29 juli ontvangt de winnaar een persoonlijke mail. Reageer je niet binnen 3 dagen dan kies ik opnieuw een winnaar. P.S.Β Let op dat je een geldig email adres achterlaat en dat je de verplichte stappen gedaan hebt!

Succes allemaal!

Liefs,
Priscilla

 

Comments

 1. says

  Wat een leuke winactie! Je volgen via Bloglovin’ deed ik al.. stemmen op je poll had ik ook al gedaan!! Nu alleen je bericht nog gesaved en een reactie achterlaten waarom ik dit pakketje graag wil winnen! Ik ben nooit zo van de super originele redenen om een winactie te winnen haha, maar.. ik vind het gewoon een ontzettend leuke winactie. Ik ben zelf niet bekend met DM, dus ook niet met deze merken dus ik zou heel graag kennis willen maken met deze producten :-)! Lijkt me erg tof om dit pakket dan ook te winnen!

 2. Romy says

  In de zomer heb ik altijd meer tijd om te besteden aan huidverzorging en beauty, dus zo’n pakketje komt dan supergoed van pas. Ik ben bovendien groot fan van DM!
  Ik volg je op Bloglovin en heb dit bericht gesaved.

 3. Romy says

  In de zomer heb ik altijd meer tijd om te besteden aan huidverzorging en beauty, dus zo’n pakketje komt dan supergoed van pas. Ik ben bovendien groot fan van DM!
  Ik volg je op Bloglovin en heb dit bericht gesaved.

 4. says

  Superleuk! Ik ben al een tijdje niet in Duitsland geweest dus ik zou wel weer wat nieuwe DM producten willen hebben voor de zomer, heel leuk pakketje heb je samengesteld. Ik heb alle verplichte stappen gedaan en daarnaast volgde ik je ook al op Twitter (@lifeofsimonenl).

 5. Nynke B says

  Ik doe graag mee. 1 dingetje: ik ben tot half augustus op vakantie en mijn mail kan ik niet checken. Stel je voor dat ik win…

  • Priscilla says

   Hoi nynke. Helaas is de regel wel dat je binnen 3 dagen moet reageren. . Anders moet ik met iedereen rekening gaan houden.

 6. sabine says

  Altijd leuk zo een winactie.je zal het maar winnen.zit alleen niet op twitter.voor de rest alle stappen doorlopen.

 7. says

  Leuke winactie!
  Ik doe graag mee omdat deze te winnen producten me de ultieme summerfeeling zullen geven als ik festivals zal gaan bezoeken, op holiday ga of een dagje shoppen.
  Zodat ik ook de producten kan testen want die ken ik niet.

  Like ik je fb pag. allang: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Twitter is waar ik je ook al lang volg: @chucky1012

  Op bl. volg ik je al geruime tijd en save nu deze post

  Xoxo

 8. says

  ik heb je gevolgd op bloglovin , een stem achter gelaten.
  ik heb je geliked op Facebook en gevolgd,gesaved.
  ik heb je gevolgd op twitter
  Poll

  Hoeveel geld besteed jij gemiddeld per maand aan make-up?

  0-20 (58%, 38 Votes)

  20-50 (25%, 16 Votes)

  50-75 (11%, 7 Votes)

  meer dan 75 euro (5%, 3 Votes)

  geen (2%, 1 Votes)

  Total Voters: 65

  Ik wil graag het pakketje winnen: omdat ik dit pakkentje kan gebruiken en nodig heb!
  Ik ben helemaal weg van dit pakketje!

  mijn e-mail kimberly_alexandraa@live.nl

 9. Ilsiee prins says

  Helemaal leuk dat je dit organiseert voor de lezers van je blog zeg.. Wat een ontzettend leuk pakketje!! Ik heb mijn stem achtergelaten, en ga met de meeste lezers mee… 0-20 euro 59% hahaha… Ik probeer nooit zoveel uit te geven, maar heel vaak kom ik toch weer dingen tegen die ik gewoon MOET kopen hihihih…
  Verder ook alle verplichte stapjes doorlopen.
  Groetjes ilsiee

 10. says

  Hmm, het shoppen van buitenlandse cosmetica blijft toch altijd een feestje! Ik heb je bericht gesaved, gestemd op je poll en ik heb je pagina geliked op facebook (heb helaas geen twitter, sorry!)
  De komende paar weken zit ik tot over mn oren in een verbouwing, en om er toch nog een beetje verzorgd uit te zien wanneer ik begin aan mn studiejaar lijkt dit pakketje me heeeul erg fijn om te winnen haha

  Lieefs!

 11. Madeleine says

  Ik doe zeker mee. Ik heb je gevolgd op bloglovin’ en het bericht gesaved, mijn stem achtergelaten bij de poll en de fb pagina geliked. Ik zou dit pakketje super graag willen winnen omdat het me een super lekker pakketje lijkt voor de wat warmere zomerdagen, waarvan ik hoop dat we die nog veel krijgen deze zomervakantie.❀️

 12. says

  Amai Priscilla, zo tof! Ik ben nog nooit in de DM geweest, maar alles lijkt me echt ontzettend heerlijk om eens te proberen, vooral die treacle moon maakt me benieuwd!

 13. says

  Ik doe zeker mee πŸ˜€ Een aantal van deze producten heb ik nog nooit geprobeerd, zoals Treaclemoon. Ik weet niet waarom, maar ik kan ze nergens hier vinden… Het is zo’n leuk pakketje πŸ™‚
  Ik volg je op bloglovin en heb het een hartje gegeven πŸ˜‰

 14. says

  Wat een leuke winactie met leuke prijzen =)
  Ik volg je met veel plezier op bloglovin en heb dit bericht gesaved , ook heb op je poll gestemd.
  De rede dat ik dit pakket wil winnen , ik ben 29 juli jarig dus dit zou een super leuk cadeau zijn en ik ben dol op de DM!

  Ook volg ik je op twitter en facebook , onder de naam JorindaNicola of Jorinda.
  Liefs Jorinda

 15. says

  Hi! Leuk pakketje, ik ben nog nooit in de DM geweest.. Moet ik echt snel eens heen gaan volgensmij πŸ™‚ Ik heb volg je op Bloglovin en heb het bericht ‘geshared’ ook heb ik gestemd op de poll. Ik volgde je al op Twitter maar ik heb nu ook je fb geliked! Ik ben benieuwd!

  Liefs,

  Emma

 16. Meike van den Brekel says

  Heee,

  Eerst wil ik zeggen dat je een supertoffe blog hebt je hebt altijd zulke leuke artikels. Deze winactie is natuurlijk ook mega tof want ik wil al heel lang naar de DM in Duitsland alleen ik kom er nooit. Ik zou het super tof vinden als ik deze winactie zou winnen. Ik volg je op bloglovin en ik heb op je poll gestemd. Ook heb ik het bericht gesaved. Ook volg ik je op twitter en op facebook!
  Ik hoop dat ik win!
  Dikke kus meike

 17. Bouke says

  Hey lieve Priscilla,

  Ik doe zeker mee met deze leuke winactie! Waarom? Omdat ik gek ben op producten die niet zo gemakkelijk verkrijgbaar zijn!

  Ik heb alle stappen overlopen!

  Liefs, Bouke

 18. says

  Ik denk dat ik mij toch wel schuldig maak aan 20-50 euro per maand (25%). Gelukkig ben ik blijkbaar niet alleen. Ik heb all het gevraagde gedaan en de niet verplichte dingen waren al voldaan;) Ik vind dit een superleuk pakketje

 19. Anita te Gussinklo says

  ik doe graag mee, ik heb nu een par DM artikelen gebruikt en ik ben fan.
  Ik volg en like je op Bloglovin,Facebook & Twitter.

 20. says

  Leuke winactie, ik doe graag mee! Ik heb alle verplichte stappen gedaan en ik like op facebook (Ina Willems) en twitter (xInaWillems). Ik vind het altijd lastig om een reden te bedenken waarom ik graag wil winnen maar ik vind het gewoon een leuk en handig pakketje met producten die ik echt vaak gebruik.

 21. margriet kuper says

  ik doe graag mee omdat ik zelf nooit in duitsland kom en ik het een superleuk pakketje vind. hou van p2 en treaclemoon.

 22. says

  leuk weer! ik doe mee, ik heb alle stappen gedaan, ook de extra stappen.
  ik wil graag winnen omdat ik nooit bij DM kom en ik heel benieuwd ben naar de producten!
  succes iedereen.

 23. Demi Fu says

  Wat een leuke winactie! Ik zou graag willen omdat ik wel een verwen momentje kan gebruiken! Ik heb alle stappen gedaan ook de extra stappen! πŸ™‚

 24. says

  Oooh Pris, wat een heerlijk pakket!! Ik zou graag winnen omdat ik nog nooit bij de DM ben geweest. Ik ben zo ontzettend benieuwd naar deze producten! Ik heb de verplichte stappen gedaan en ik volg je op facebook. Xx Suzanne

 25. Lisa says

  Wat een leuke winactie! Ik wil zelf al een tijdje naar de DM maar dat komt er telkens niet van.. Ik moet mijn vriend echt een keer meeslepen hihi

 26. says

  Superleuke winactie! Ik doe heel graag mee omdat het allemaal zo van die geweldige hebbedingetjes zijn waar je spontaan gelukkig van wordt !

  Ik volgde je al op bloglovin’, heb je post gesaved, gestemd op de poll en je gevolgd op twitter!

  Succes nog verder met je leuke blog πŸ˜€

  Xo

 27. says

  Wat een leuk pakket! Ik doe zeker mee, want heb nog nooit iets van de DM kunnen proberen. Vooral die TreacleMoon producten lijken me zΓ³ fijn! En dan die watermeloen lippenbalsem. I LUV alles met watermeloen. Ik heb eerder al een stem achter gelaten op je poll en volg je natuurlijk via bloglovin en twitter.

  Succes iedereen!

 28. says

  Oh wat een leuk pakketje! Ik doe heel graag mee want ik word blij van al die mooie producten. Ik volgde je al op Bloglovin’ en heb de post gesaved. Ik heb ook op je poll gestemd en heb je Facebookpagina geliket en ben je gaan volgen op Twitter (@jvanstaeyen). <3

 29. Marike says

  Superleuke winactie! Ik doe zeker mee! πŸ˜€
  Ik heb alles gedaan, de poll ingevuld (20-50 :$), deze post geliked op bloglovin (ik volgde je sowieso al), ook volgde ik je al facebook en heb ik je gevolgd op twitter.

  Ik zou dit pakket graag willen winnen omdat het me gewoon allemaal heerlijke producten lijken, goed voor de zomer!

 30. says

  Super leuke winactie, oh dear wat doe je me aan? Ik wil nog elke keer die twee Treaclemoon geuren hebben, maar ik kom gewoon niet in Duitsland de laatste tijd. Ik zou het dan super leuk vinden om dit heerlijke pakketje te winnen hihihih.. Ik volgde je eigenlijk overal al en heb uiteraard de poll ingevuld.

 31. Maxime says

  Hele leuk winactie, ik doe met alle plezier mee!!

  Ik heb gestemd op de poll, ik volgde je al op bloglovin’ en ik heb het bericht gesaved.

  Ik volg je op Facebook en op twitter.

  IK wil dit pakketje heel graag winnen omdat ik geslaagd ben voor mijn opleiding secretarieel medewerkster en om dat ik op dit moment nu -5.8 kilo ben. Ik ga helaas niet weg deze vakantie omdat ik een baan heb aangeboden gekregen op mijn oude stage op het hoofdkantoor dus ik kan deze zomerse producten extra goed gebruiken in Nederland!

  Mijn e-mail adres is: maximebouman96@live.nl

 32. sabrina says

  Wat een heerlijke goodies van dm! Daar wil ik graag kans op maken omdat ik nooit in Duitsland kom. En al die shoplogs met dm, ik word er gewoon hebberig van. Ik volgde je al op bloglovin en Twitter. Ik heb het artikel geliked. De poll heb ik al eens ingevuld volgens mij, want die doet nu niets. Anders de eerste optie πŸ™

 33. kyara says

  Superleuke winactie , ik doe mee omdat ik nooit bij de DM kom en zoveel over de producten heb gehoord dat ik er best wel nieuwsgierig over ben geworden.
  Ik volg je al een tijdje op bloglovin en heb de poll ook ingevuld. Heel orgineel zo een poll op je blog , vele hebben dat niet

  Liefs Kyara

 34. says

  Superleuk pakket! Heerlijk al die verzorgingsproducten! Ik zou graag willen winnen, omdat ik altijd de douchegel van Dove gebruik. Ik moet toch eens uit de comfortzone en iets nieuws proberen! Mijn geurkaarsen zijn bijna op en mijn lippen zijn droog! En dat heerlijke watermeloen balsempje gaat er vast voor zorgen dat dat verdwijnt! πŸ˜‰

 35. Kim Bakker says

  Waaauww wat een leuk pakketje, super lief dat je ook wat voor 1 van ons hebt meegenomen! Ik heb zelf nog geen een van deze producten maar zien er zeker leuk en goed uit. Ik ben zelf nog nooit in de dm geweest maar het lijkt me heel leuk.. Ik heb alle stapjes weer gevolg, ook de extra maar ik volde je eigenlijk al overal! Succes allemaal. Liefs Kim

 36. Zara says

  Hoi! Ik heb alle stappen gevolgd en ik doe graag mee! Ik heb zelf niet een hele goede reden waarom ik dit pakketje zou moeten winnen, het is gewoon een heeeel leuk pakket en ik zou erg blij worden als ik het zou winnen! Iedereen veel succes!
  Xx

 37. Iris says

  echt een super leuk pakketje, zelf zou ik dit pakketje graag winnen omdat ik nooit naar Duitsland ga en ik mag van mijn ouders ook geen dingen bestellen dus het wordt dan in mijn buurt make-up halen, waar heel weinig is, ik heb alle normale stappen gedaan helaas kon ik de extra stappen niet doen
  xx
  Iris

 38. says

  Oh wat een leuke actie! Ik zou graag willen winnen, omdat ik t zo’n mooi pakketje vind :). Ik vind het altijd moeilijk om zulke dingen voor mezelf te kopen, dus om het te winnen zou fantastisch zijn! Ik volg je op bloglovin’ en ik heb ‘m gesaved! & De poll gedaan natuurlijk. Nu maar duimen!

 39. Jolijn says

  Lijkt me een heerlijk pakketje, ik ben benieuwd naar de producten! Ik doe graag mee en heb ook alle extra kansen gedaan.
  Liefs, Jolijn.

 40. Esmee says

  Leuke winactie! Ik doe mee want het zijn leuke zomerse producten voor deze vakantie en handig voor op vakantie mee te nemen !

 41. says

  Wat een leuke winactie! Hier doe ik maar al te graag aan mee πŸ™‚
  Ik heb het bericht gesaved op Bloglovin’ en heb een stem uitgebracht via de poll. Ik volgde je al op Facebook (via mijn priveprofiel, onder dezelfde naam als hier) en op Twitter (@timetolivex).
  Waarom ik graag dit pakketje zou winnen? Ik heb al zoveel over de DM gehoord en zoveel reviews gelezen over hun producten (vooral de Balea producten dan) en ben er zo benieuwd naar! En aangezien ik niet meteen naar Duitsland ga, zou het leuk zijn om dit pakketje te winnen om zo wat producten van DM te hebben πŸ™‚ Liefs! x

 42. says

  ik doe mee!
  dit pakketje ziet er echt super leuk uit en alle producten kan ik heeeel goed gebruiken!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter; zowiezo_

 43. says

  Ahh heel leuk! Ik moet nodig eens naar de DM maar er zitten erg veel leuke items in dit pakketje die ik graag nog wil proberen want daar ben ik helaas nog niet aan toe gekomen! Ik heb overigens alle stappen gevolgd en ook de extra’s maar volgde je overal al! Haha. Overigens zijn de producten erg handig om mee op vakantie te nemen! <3 Leuke win actie meid!

 44. Denise says

  Echt een super leuke win actie! Ik zou willen winnen zodat ik mijn beste vriendin ook eens kan verwennen πŸ™‚ ze verdient het echt!!
  ( ik heb alles gaan , gevolgd op blogvin en gestemd op de poll)
  Mijn email adress is : weijerdenise@gmail.com

  Liefs , Denise β™‘

 45. says

  Wat een gave winactie! Ik wil dit pakketje graag winnen omdat ik de Yankee Candles al heel lang wil proberen en ook beniewd ben naar het P2 lakje! De andere dingen zijn natuurlijk ook heel gaaf. Ik heb alle stappen gedaan inclusief de extra stappen πŸ™‚

 46. Eva says

  wat een leuke winactie! ik ben wel benieuwd naar de producten van de dm. de producten van treaclemoon zien er wel heel leuk uit! ik heb alle verplichte stappen gedaan, ik heb helaas gen twitter en Facebook.
  xx

 47. says

  Wat een super leuk pakketje heb je samengesteld. Ik doe zeker mee! Ik volg je al op instagram en twitter, ook heb ik de poll ingevuld (5/5 – je ziet namelijk heel goed jouw persoonlijkheid terug in de blog en dat vind ik vaak het belangrijkste bij een persoonlijke blog) en ook volg ik je nu op Bloglovin’.

 48. Susan Tromp says

  Super leuk pakketje! Ik vind het leuk omdat je het niet in Nederland kan kopen. Ik ben benieuwd naar het product van Garnier en de producten van Treaclemoon. Ik heb alles gedaan behalve het volgen op Twitter.

 49. Debbie says

  Leuke actie! er is het afgelopen jaar veel gebeurd, waardoor mijn zomervakantie niet door kon gaan. Als ik dit pakket zou winnen, zou het toch nog een beetje vakantiegevoel geven!

 50. says

  Wat een leuk pakketje! Ik heb alles gedaan behalve je volgen op twitter.
  Hmm waarom ik kans zou maken op dit pakketje?…Ik weet niet, Een van mijn beste vriendinnen gaat over een paar weken voor een jaar naar Amerika πŸ™ maar dan wil ik haar wel verrassen met een leuk pakketje.
  xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *