GESLOTEN | Win een mega beautypakket

20171222_122013

Om 2017 goed af te sluiten en omdat het de tijd is van geven, kun je vanaf vandaag kans maken op een beautypakket t.w.v ruim €75,-. Gewoon als klein bedankje voor jullie trouwe bezoekjes en reacties op Belle Vie Fashion. Doe jij mee?

W A T  K U N  J E  W I N N E N  ?

Om een beetje een beeld te geven van de inhoud van het beautypakket kun je alvast een aantal producten terug zien op de foto. Maar dat is niet alles, want het pakket is nog voller! Je kunt er onder andere deze merken in terug vinden ; L’Oréal, Catrice, Kneipp, NYC, The Body Shop en Artdeco.

 

W A T  M O E T  J E  D O E N  O M  K A N S  T E  M A K EN  ?

– Volg Belle Vie Fashion op Facebook en/of Instagram.
– Laat een reactie achter waarin je vertelt wat jouw wensen zijn voor 2018.
– Vergeet geen geldig emailadres achter te laten.

Let op. Je deelname is alleen geldig wanneer je alle stappen juist heb gedaan. De winactie loopt t/m vrijdag 29 december. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht van mij. Hou deze dag dus goed je mail in de gaten. Gelieve binnen 4 dagen te reageren, anders kies ik helaas opnieuw een winnaar.

Veel succes allemaal ♥

Comments

 1. says

  Wauw…
  Super leuk!
  Ik doe heel graag mee met deze winactie 😉
  Mijn wensen voor 2018 zijn dat het met mijn gezondheid veel beter zal gaan en dat ik het met de dag bekijk, maar ook dat ik dingen zal proberen te gaan doen om heel veel te gaan genieten daar waar mogelijk is.
  Want wat ik heb gunt men niemand dus veel geluk, liefde etc…..
  Ik volg je allang op jou soc.med.k. en dat blijf ik doen, al zal ik soms niet dagelijks meer kunnen reageren op diverse fijne reviews van beautyproducten, persoonlijke artikelen etc….
  Maar weet dat ik altijd je artikelen zal lezen…..
  Want je schrijfstijl is geweldig en je plaatst prachtige foto’s.

  Bl.: chucky1012

  Insta.: @chucky012

  @Fb.: Ike Hassankhan

  Mijn em. staat vermeld in de speciale balk ervoor.

  Hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar Xoxo

 2. ilsiee prins says

  Wauw, dat is zeker een mooie afsluiter van 2017.. En een goed begin voor 2018! 😉
  Ik doe graag mee voor dit waanzinnige pakket, wat een verwennerij zeg,.
  Helemaal superleuk & lief dat je dit organiseert voor de lezers van je blog.
  Mijn wensen voor 2018?? Veel geluk en gezondheid voor 2018!
  Mijn persoonlijke wens???? Ik heb sinds april afgelopen jaar de diagnose epilepsie gekregen, enorm schrikken natuurlijk. Helaas ook een medische rijontzegging, en dat beperkt me toch behoorlijk in mijn vrijheid, dus mijn wens voor 2018… Dat alles goed gaat en ik aanvalsvrij blijf, zodat ik in Juni mijn vrijheid weer tegemoet kan rijden in mijn autootje! 😀
  Groetje Ilsiee

 3. Jolanda Jorritsma says

  Allereerst wil ik je laten weten dat je een leuke winactie hebt!

  Mijn wensen voor 2018 zijn vooral gebaseerd op gezondheid. M’n tweelingzus is erg ziek en ik hoop dat zij in 2018 volledig gaat herstellen. Dit is wel m’n grooste wens voor 2018.
  Ik hoop voor mezelf dat ik in 2018 een vastcontract krijg bij mijn werk in de psychiatrie. En dat ik gezond en gelukkig mag blijven in 2018.

  Er staan al weer geweldige dingen gepland in 2018, zo ga ik met m’n oma van 80 naar Amerika zodat zij haar broer daar kan bezoeken.

  Ja, 2018 wees maar op je hoede, want ik kom eraan!

 4. Maureen says

  Wat een leuk prijzen pakket, ik doe graag mee!

  Ik ben vorige week, 12 december, geopereerd aan mijn linker voet (hallux valgus). Na 1 dag ontslagen uit het ziekenhuis en binnen 1 week tijd 3 keer terug gemoeten voor controle ivm complicaties. Een te strak drukverband, bloed in mijn voet kon niet circuleren en uiteindelijk is mijn geopereerde wond open gesprongen. Ik lig nog steeds met veel pijn op bed en hoop zo zo zo zo op een spoedig herstel..

  Mijn tweede wens is om meer zelf acceptatie te gaan vinden in 2018. Ik ben over het algemeen niet tevreden; niet over mijn uiterlijk en niet over mijn denkwijze. Ik loop hier al jaren mee te kampen en wil dit hoe dan ook veranderen in 2018. Ik wil van mijzelf leren houden!

  IG: MWMV_
  IG: Creativminded_
  FB: Maureen vd Oetelaar

  Veel liefs en fijne feestdagen voor jou en jouw prachtige gezin!

 5. FloorvFloor says

  Wat leuk zeg!
  Mijn wensen voor 2018 zijn: dat mijn oma een lange lijdensweg bespaard blijft, maar wel nog even met ons is. (Ongeneeslijk ziek) Ik wens dat ik dan nog steeds samen ben met mijn vriend (we hebben pas een maand haha) en dat er in heel 2018 iig geen aanslagen gepleegd worden. Zou liever hebben dat er geen honger meer is in de wereld, maar dat gaat em sws niet worden helaas.

  Ik heb geen fb, maar volg je wel op Instagram: floorvfloor

  Fijne feestdagen ! (ik weet uit ervaring dat de eerste na een overlijden het lastigst is, het verdriet slijt echt)

 6. says

  Voor 2018 zijn mijn wensen om al mijn P’s te halen en het eerste jaar van mijn studie goed af te ronden. Daarnaast wil ik ook graag groter groeien als blogger!

 7. Corry de vos says

  Mijn wens is dat in de verpleeghuizen (waar mijn lief 94 jarig moedertje goed wordt verzorgd)
  Meer aandacht aan de bewoners besteed wordt

  Ik wil dit pakket dan ook aan het verpleeghuis geven boor de wekelijkse bingo

  Oooo wat zouden ze blij mee zijn

 8. VWillemse says

  Wat een prachtig pakket zeg, ik doe graag mee.
  Ik heb helaas geen facebook maar volg je wel via Instagram
  Mijn wens voor 2018 is dat het gewoon z’n gangetje zal gaan, goed gaat met mijn gezin, famillie en vrienden.
  Het mee gaat vallen met nare gebeurtenissen in de rest van de wereld, gewoon een rustig en liefdevol jaar voor iedereen dus.
  Haha nou als dit gast lukken dan ben ik al heel gelukkig hoor 🙂

 9. mariska says

  Wat een super actie en wat tof dat je dit organiseert!

  Mijn wensen voor 2018 zijn om mijn opleiding tot eerst verantwoordelijke verzorgende te behalen en hierna de opleiding verpleegkundige te mogen doen!
  Maar mijn allerbeste wens is natuurlijk om 2018 gelukkig en gezond door te gaan!

 10. says

  AH super leuk en ik doe ook mee, lijkt me echt een heel leuk pakket 🙂 Volgde je al op Instagram en Facebook. Mijn wens is toch wel weer echt een huis voor mezelf in plaats van nu de particuliere huur. Het is fijn, maar je gaat ook niet alles schilderen enzo omdat je weet dat je weer weg gaat.

 11. Niky says

  Lieve Priscilla,

  Wat een leuke actie! Ik volg je al een tijdje op insta, nu ook op Facebook!

  Naast het feit dat ik wens dat ikzelf en iedereen waarvan ik hou in 2018 gezond blijft, hoop ik ook weer te kunnen groeien in werk en zaken zoals een eigen huisje kopen. Daarnaast hoop ik heerlijk te kunnen genieten van het leven. Leuke dingen doen, mooi weer, op vakantie gaan etc.

  Ik wens verder ook voor 2018 dat de wereld minder haat en verdeeldheid heeft. Helaas is in 2017 weer veel gebeurd. denk aan terrorisme etc.

  Ik wens jou een hele fijne kerst en een gelukkig en gezond 2018! 🕯

 12. Ling says

  Supergaaf pakket 💖 Ik heb weinig familie hier en ga veel tijd doorbrengen met mijn dierbaren. Een bezoekje brengen aan mijn moeder is een fijn moment. Dat moet ik koesteren. Ik volg je al op Facebook.
  Fijne feestdagen!

 13. Denise Baarslag says

  Ontzettend gave actie!
  Wat zou dit een geweldig verjaardagscadeau zijn ( 30 dec). In 2018 wil ik vooral meer gaan genieten, van alles om me heen. Na een auto ongeluk dit jaar waarbij ons hele gezin in de auto zat wordt je toch met je neus flink op de feiten gedrukt, ookal liep het redelijk goed af..

  Ik volg je op fb onder de naam Denise Danny Baarslag.

 14. says

  Ik loot ook graag mee. Ik volg je al via beide kanalen (FB = Annette Guitoneau en IG = annagesgracefully). Mijn wens is dat ik een leuke nieuwe baan vind in 2018 omdat ik mijn huidige kwijt raak helaas. Ben dus hard op zoek maar komt vast helemaal goed. Voor het grotere geheel wens ik wat meer tolerantie het lijkt wel alsof niets meer kan en mag dat mag wel verbeteren wat mij betreft.

 15. says

  Graag doe ik mee voor deze mooie prijs, ik volg je op Facebook en heb ook geliked en gedeeld
  Mijn wens, mijn kleindochter is zwanger en ik wens voor haar en haar man dat alles goed gaat met de bevalling en dat de baby super gezond mag zijn

 16. Liesbeth says

  Wat een geweldige winactie heb je 🙂 Heel graag doe ik mee, ik volg je via Facebook en instagram. Mijn wens voor 2018: een jaar vol liefde en gezondheid, een opgeruimd hoofd en een opgeruimd huis.

 17. Nynke B says

  Persoonlijk wens ik dat we een eigen thuis mogen bouwen in ons nieuwe huis waar we lang gelukkig mogen worden.
  In het algemeen wens ik vooral meer verdraagzaamheid en respect voor elkaar.

 18. Erica says

  Wat een lief gebaar. Ik zou hier heel blij van worden. Ik (52) woon samen met mijn dochter (25) en van beiden is de gezondheid niet goed. We zijn nu 7 jaar op deze manier aangewezen op elkaar. We kunnen ons geen vakantie of enige luxe permiteren. Ik zou dit mooie kado dan ook heel erg graag aan haar gunnen, kan ik er zelf ook een beetje van profiteren :-). Mijn wens is dat ons beider gezondheid volgend jaar wat stabieler mag zijn, dat we de rust mogen krijgen om ons leven te leven. Ik volg je op facebook.

 19. Kim says

  Super leuke winactie!
  Mijn wensen zijn dat ik weer veel leuke dingen mag doen net als in 2017 en ik hoop ik hoop dat het goed gaat met school en stage lopen

 20. Marlies says

  Ik zou heel graag mee doen aan deze geweldige win actie! Het zou fijn zijn om het oude jaar af te kunnen sluiten met wat lekkers voor mezelf ❤ mijn wenzen voor 2018 zijn een jaar vol geluk en liefde voor mijn dierbaren die een moeilijk jaar hebben doorstaan. Ik wens ook dat ik in 2018 alle ellende van 2017 los kan laten en weer kan gaan genieten! Ik wens voor nieuwe, positieve energie en mooie ervaringen 💘

 21. Petra de Boer says

  Wow, ook ik wil graag mee doen! Mijn wens voor volgend jaar is dat ik hoop uiteindelijk te mogen starten met de opleiding opticien. Ik ben dit jaar ma 11 jaar telecom overgestapt naar de optiek en dat bevalt me zoooooo goed, dat ik graag zo snel mogelijk wil beginnen met de opleiding.

 22. sabine ganga says

  Mijn allergrootste wens voor 2018 is, dat mijn chronische bekkenpijn eindelijk iets minder wordt.dit wordt alweer mijn 8ste kerst op bed en het is vaak lastig om de moed erin te houden.verder wens ik voor mijn zoon met zijn zoontje een leuke nieuwe vriendin.want helaas heeft de mama van mijn kleinzoon noud besloten toen hij amper 3 maanden oud was om verliefd op een ander te worden en noud en zijn papa te verlaten.een drama en nooit verwacht na 15 jaar relatie.dit is het zo een beetje.fijne kerst voor iedereen.

 23. Maartje Bloesem says

  Wat een leuke actie heb je!
  Mijn wensen voor 2018 is dat iedereen, maar dan ook iedereen, bij zichzelf blijft. Spreek vanuit jezelf, handel vanuit jezelf, oh en hou een keertje van jezelf (doe eens gek in 2018!). Klinkt zo zoetsappig, maar wereld ziet er meteen mooier uit! Veel liefs!!

 24. judith says

  Wow hier maak ik graag kans op.
  Mijn wens voor 2018 is dat er geen mensen om me heen wegvallen. Jaartje zonder begrafenissen zou fijn zijn.

 25. Marian says

  Mooi pakket ga je weggeven. Mijn wens voor 2018 is meer genieten van de mooie momenten en dingen durven los te laten. Ik volg je op Bloglovin, FB en IG doe ik niet, wel jammer dat ik niet mee kan doen.

 26. says

  Mijn wensen voor 2018 zijn vooral dat mijn zus goed kan bevallen van haar zoontje en voor iedereen veel gezondheid voor 2018 😀 Ik zou dit pakket ook zeker delen met mijn zus Chantal 😀
  Facebook: Linda Raaijmakers
  Instagram: lindaenbjorn

 27. Lisette Kleiweg says

  Wat een feestelijk pakket, ik doe graag mee, ik volg je al op Facebook en Instagram 🙂
  Mijn kerstwens voor 2018 is : Ik hoop eindelijk een vaste baan te vinden zodat ik van de wisselende inkomsten van het uitzendbureau verlost ben…. En ik hoop dat iedereen die mij lief is gezond is en blijft het komende jaar !

 28. Melissa says

  Wat een leuke winactie. Ik doe graag mee. In 2018 maak ik graag nog mooie reizen en hoop ik mijn diploma te behalen. Verder hoop ik op veel mooie momenten met vrienden en familie.

  Ik volg je al op instagram en ga je nu gelijk ook even op Facebook volgen.

  Liefs, Melissa

 29. says

  Wat ontzettend leuk! Ik maak heel erg graag kans, want ik ben benieuwd naar de producten. Ik volg je natuurlijk op instagram!
  In 2018 hoop ik meer te gaan reizen, dit wil ik al langer, maar steeds komt het er niet van. Ook wens ik dag ik mijn plekje vind op stage en dat ik meer ga doen wat ik leuk vind.

 30. says

  Mijn wens voor 2018 is een gestructureerdere balans vinden tussen privé en zakelijk, meer genieten van het nu en dicht bij mezelf blijven. Meer beauty artikelen schrijven en looks maken dus daar kan dit pakket enoooooorm bij helpen ❤️ You know where to find me on insta haha!

 31. says

  We hadden het laatst nog op Twitter over zielige verhalen onder winacties.. Niet wetende dat ik er even later middenin zou zitten nu met mijn moeder. Je kunt je dus wel voorstellen wat mijn wens voor 2018 is. Dat ze een mooi nieuw begin mag krijgen met haar nieuwe longen en ze weer wat meer kan ondernemen.

 32. Jolijn says

  Suuuuper leuk, ik maak graag kans! Mijn wens ik dat ik in 2018 mijn geluk mag delen met alle lieve vrienden en familie die nu ook om me heen staan. Fijne feestdagen! xxx

 33. Tamara says

  Oke ik moet winnen want ‘insert zielig verhaal over gekidnapte hamster die mijn soulmate was maar is verdronken in de vissenkom omdat mijn huis piranha jaloers op hem was’ nee grapje!! Ik doe nooit mee met winacties, maar dit lijken me supertoffe producten waar ik heel benieuwd naar ben! Mijn wens voor 2018 is dat het weer net zo’n geweldig jaar mag worden als 2017! ( alleen ff zonder zwangerschap en baby enz) oke.. dat was het! Fijne kerst!!

 34. Bonita smit says

  Wat een leuk pakket! Sinds ik moeder ben is de “me-time’ een beetje minder hahha.. mijn make-up wordt amper gebruikt en is wel aan wat vernieuwing toe. Ik wens voor 2018 veel liefde en gezondheid voor iedereen die mij lief is. Met een geweldige vent en dochter heb ik eigenlijk alles wat ik mij kan wensen. Fijne feestdagen en een goed 2018!

 35. Sonja de Jager says

  Ik wens dat we meer voor elkaar doen. Anderen respecteren en waarderen!
  ******************************

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag dit make-up pakket willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan Kimberly verzinnen.

  (FB geliket & gedeeld & Insta)

 36. Danielle says

  Wauw wat een gave actie!

  Mijn wensen voor 2018:
  Ik ben afgelopen jaar hard aan het sparen geweest voor een nieuwe camera. Ik wil al jaren een cursus fotografie doen. Hopelijk gaat het eindelijk lukken in het nieuwe jaar!
  Ik het afgelopen jaar tijdens een vakantie alleen veel toffe nieuwe mensen leren kennen. Ik hoop heel erg dat ik ze dit jaar weer ga terugzien. In Nederland, of wellicht kan ik ze opzoeken in het buitenland. 🙂

  Een hele fijne kerst! En alvast een gelukkig nieuwjaar.

 37. Kim Bakker says

  Ah wat super leuk!! Mijn grootste wens voor 2018 is toch wel het halen van mijn diploma & daarna starten aan een hbo opleiding! Letssss do it ❤️. Voor jou hele fijne feestdagen met je mooie gezinnetje 😚 Liefs Kim

 38. Manon says

  Wat een leuke winactie 😊
  Allereerst hele fijne feestdagen!
  Ik hoop dat ik in 2018 ga samen wonen met mijn vriend💜 Wij wonen een uur rijden bij elkaar vandaan en na 4 jaar zijn we er echt aan toe om ons eigen plekje te hebben. Ook hoop ik in 2018 de opleiding tot nagelstijliste af te ronden💅🏼
  Ik kan me voorstellen dat de feestdagen moeilijk zijn voor jullie dit jaar, ik wens jullie dan ook heel veel goeds en geluk toe in 2018!🙏🏼💜
  Mijn instagram: manonschuitemakerr
  Facebook : manon schuitemaker

 39. Anita te Gussinklo says

  Wat een tof pakket verloot je.
  Ik doe graag mee en volg je op Facebook & Instagram.
  Mijn goede wens voor 2018 is dat mijn man hopelijk snel nieuw werk vind.
  Hij heeft tot eind Januari werk, zijn contract word helaas niet verlengd.

 40. Wendy van Zetten says

  😍😍😍Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik heel blij zou heel graag dit prachtige pakket willen winnen zodat ik 2018 stralend en goed verzorgd kan beginnen en om mijn eigen is weer even lekker te mogen verwennen welke vrouw wil dat nou niet 😉 waag graag mijn en heb deze schitterende actie met veel liefde laten stralen op mijn tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik dit zou mogen winnen kan het trainen beginnen 🍀☃️🍀 #Spannend fijne dagen 😘

 41. kempenaers says

  gelukkig en gezond jaar voor iedereen maar vooral een warm, vreugdevol, leuk, gelukkig en het voornaamste gezond 2018 voor mijn kinderen, schoonkinderen en kleinkinderen

 42. Liesbeth says

  Wat gaaafffff!!! Ik doe graag mee! Ik volg je op Facebook.
  Mijn wensen voor 2018….. ik ga weer werken na mijn verlof! Dus ik wens een goede balans tussen werk en prive. Thuis heerlijk knuffelen met ons zoontje en op het werk tijd voor mijn eigen ontwikkeling.

 43. says

  Ik maak graag kans op dit mooie beautypakket.
  Mijn wensen voor 2018 is om eindelijk weer aan het werk te kunnen gaan en een leuke baan te vinden om mijn thuisstudie te betalen.

  Ik volg je ook op Facebook (Lieke van Veen) en instagram (liekevv24)

 44. Corinne says

  Ik heb best wel (heel egoistisch) persoonlijke wensen, o.a. starten met een nieuwe opleiding (en zorgen dat mijn werkgever daarvoor – gedeeltelijk – betaalt; dat mijn dochter Lily nog mooie, liever en prachtiger wordt dan ze al is – nu met een half jaar – en dat mijn zoontje van 2 leert praten en dat we ontdekken hoe we hem ’t beste kunnen begeleiden met zijn ‘problemen’. Wensen voor ons gezinnetje dus eigenlijk.

  Mooi pakket, ik doe graag mee 🙂

 45. Chantal van Tuijl says

  Heerlijke winactie! Mijn wensen zijn heel doorsnee denk ik, ik hoop dat mijn dierbaren gezond blijven en dat nare gebeurtenissen ons bespaard blijven. Verder word ik zoooo verdrietig van al het dierenleed, dus ook dat vind ik erg belangrijk! En om het dan wat meer persoonlijk te maken…. ik ga mezelf dit jaar meer focussen op de dingen die ik écht leuk vind en waar ik energie van krijg, in plaats verplichtingen aan te gaan ‘omdat het zo hoort’. Wens je me succes? 😉 Fijne jaarwisseling alvast gewenst!

  Liefs, Chantal

 46. Britt says

  Wat een gaaf pakket deel je uit zeg. Bedankt voor deze kans dan ook :).

  Perse goede voornemens heb ik niet. Die moet je niet alleen hebben aan het begin van een nieuw jaar en in februari alweer vergeten zijn :P. Wel vind ik dat ik meer achter me dromen aan moet gaan en niet alles op ze beloop moet laten. Zo moet er in huis nog veel geklust worden, hier ga ik me hard voor maken. En verder hoop ik dat vooral ik en de mensen om me heen nog lang gezond en gelukkig mogen worden of zijn :).

 47. says

  Wauw, wat een mooie winactie!
  Wat zijn mijn voornemens voor 2018? 🧐
  Ik wil graag dit schooljaar halen en assertiever worden, dat zijn eigenlijk de twee voornaamste voornemens! Ik wil graag dat ik mensen soms tegen durf te spreken en niet alleen over me heen laat lopen! Want dat is wat op dit moment wel gebeurd. En daar wil ik verandering in brengen😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *