[GESLOTEN]: Win het perfecte trio van Bruno Banani voor hem

bruno

Bruno Banani heeft zijn drie populairste geurentrio voor mannen opnieuw uitgebracht in een nieuw en holistisch design. Ik mag een van mijn volgers blij maken met niet een, niet twee, maar alleΒ drie de geuren. Wil jij je vriend, je vader, je broer of misschien wel jezelf verwennen? Lees dan snel verder om mee te doen!

Het perfecte trio bevat de volgende geuren: de charmante Magic Man, de verfrissende Made for Men en de sportieve Pure Man.

Met de verfijnde charme van Magic Man, de verfrissende uitstraling van Made For Men en de sportieve aantrekkingskracht van Pure Man biedt bruno banani mannen de kans om hun eigen mannelijke eigenschappen te benadrukken. Of ze nu op het veld staan met Pure Man, een grootse entree maken in een hippe nachtclub met Magic Man, of voor hun volgende date vertrouwen op hun gevoel voor humor met Made For Men, met elk van deze geuren wordt het verleidingsspel #easybanani.

 

Wat moet je doen om kans te maken op het perfecte trio?
– Like Belle Vie Fashion op Facebook
– Laat een reactie achter en vertel hierin wie jij wilt verwennen met dit pakketje

 

De winactie loopt tot vrijdag 18 maart. De winnaar wordt bekend gemaakt onder dit bericht en ontvangt een persoonlijke mail. Vergeet dus niet een geldig emailadres in te vullen! Succes.

*Dit is een samenwerking

Comments

 1. says

  Wat een gave winactie Priscilla! Ik doe heel graag mee. Ik zou deze set graag aan mijn skatje willen geven omdat hij sinds 21 september (dag van ons scooterongeluk) nog steeds herstellende is van een zeer complexe kniebreuk. Hij loopt nu per dag 3x 20 minuten met krukken en 2x fysio in de week. Het herstel gaat zeer langzaam en heeft nog veel pijn is nog maar de vraag of het ooit wel weer helemaal goed komt! πŸ™ Ondanks dat hij zijn werk (concierge basisschool) erg mist blijft hij positief. Deze set met heerlijke producten gun ik hem daarom dan ook van harte. Ben trots op hem! Hou van hem…al meer dan 30 jaar πŸ˜‰ Ik ga vast beginnen met duimen. Ps likede je Facebook pagina uiteraard al lang. Xxx (mandybosnails@gmail.com)

 2. sabine ganga says

  Mijn zoon gebruikt altijd magic men en deze is nu bijna op.graag doe ik mee dan kan hij de andere geuren ook testen en gebruiken.

 3. Ilsiee prins says

  Wat een heeeerlijke winactie zeg! πŸ˜€ Echt super, hier zijn we ook al jaren dol op bruno! πŸ˜€ Ik heb zelf ook verschillende geurtjes van bruno maar kom altijd weer met de lichtroze thuis, die vind ik het aller-lekkerste! πŸ˜€ Ik doe graag mee voor deze heerlijke geurtjes voor mijn vriend, zal super zijn hem hiermee te verrassen!

  Groetje & een fijn weekend
  Ilsiee

 4. Nynke B says

  Ik ga mijn vriend hier mee verwennen en eigenlijk geniet ik er dan natuurlijk ook van, want dan mag ik heerlijk aan ‘m ruiken πŸ˜‰

 5. carola donkelaar says

  Wauw i love bruno! Maar eigenlijk nooit aan een mannen luchtje even zitten ruiken, heb toch geen vriend maar wel 4 super leuke broers waarvan er 3 thuis wonen.. zou super leuk zijn om hun een cadeautje te geven omdat ze mijn leven elke dag weer gezellig maken <3

 6. Kim says

  Ook ik doe mee met de winactie πŸ™‚ ik zal mijn vriend en broertje (van 10) er heel blij mee maken. In het bijzonder mijn broertje, die al flink aan het experimenteren is met deo en parfum, maar dan kan je maar beter lekker ruiken (hihi)

 7. says

  Wat een super leuke winactie! Mijn vriend Kelvin is in april jarig, dus ik zou hem dan dit geweldige pakket geven πŸ˜€ Natuurlijk heb ik al een cadeau voor hem op het oog, maar dit zou het wel extra speciaal maken natuurlijk πŸ™‚

 8. Tamara TS says

  Dit is zo leuk! Ik zou mijn man Mark er heel erg mee kunnen verrassen en dat verdiend hij ook wel. Hij werkt zich stuk en zorgt daarbij ook nog voor mij op de dagen dat ik ziek ben en voor onze hondjes.
  Hij doet in elk geval ontzettend zijn best!

 9. says

  Wauw wat een leuke winactie! Ik doe mee om dit leuke pakket te winnen voor mijn vriend, ik vind het heel erg leuk om hem een keer kunnen te verrassen. Hij heeft het verdiend. <3 Oh en hij is natuurlijk gek op lekkere parfummetjes, kan die zeker niet zonder!

  Liefs! Evelien

 10. Romy says

  Mijn oom heeft eenheftige tijd van ziekte achter de rug.
  Maar gelukkig komt die narigheid nu niet meer terug.
  Een verwenmomentje verdient hij echt,
  Daarom is dit pakket voor hem zeker niet slecht.

 11. Lisette Kleiweg says

  O, wat een geweldig leuke actie, ik doe graag mee !
  Ik zou hier graag mijn zoon, vader en stiefvader mee willen verrassen, gewoon omdat ze lief zijn.

 12. says

  Wat leuk! Ik doe mee voor mijn vriend. Elke keer als er een pakketje voor mΓ­j binnenkomt is hij altijd een beetje teleurgesteld dat hij niks krijgt, haha. Het lijkt me super leuk om hem een keer te kunnen verassen. Hij is dol op parfum (en ik ben er dol op als hij het draagt, win win situatie dus!)

 13. says

  Wat een leuke winactie! Ik doe mee voor mijn vader, na zijn ongeluk zit hij al een paar weken thuis met een gebroken voet. Hoe leuk zou het zijn om hem te verwennen met deze 3 heerlijke geurtjes.

 14. Elcke says

  Ik zou graag mijn lieve papa willen blij maken,omdat ik ook niet altijd de fijnste dochter ben hebben we wel is ruzie of menings verschillen. Dus ik vind dat hij dit verdient . en omdat het er 3 zijn kan ik mijn lieve opa’s ook blij maken die altijd voor mij klaar staan als ik een lekke band heb onderweg naar school bijvoorbeeld.

  Xx Elcke

 15. Rosanne says

  Hey!
  Ik zag de winactie op je instagram, en ik was gelijk enthousiast! Ik zou dit geurensetje graag willen winnen voor mijn vriend, we zijn nu bijna 8 maanden bij elkaar en superverliefd☺️ Mijn vriend heeft een parfum van banani, waardoor ik niet kan stoppen met aan hem te ruiken. Het luchtje is wel bijna op, dus het zou zeer goed van pas komen! ❀️

 16. Eva Narcisz says

  Geweldige actie ! Wat zal dit heerlijke verwenpakket een geweldige verrassing zijn voor mijn vriend. Het is altijd leuk om iemand zomaar te verrassen πŸ™‚ Hij verdient om verwend te worden . Ik ben fan op FB , ik begin alvast met duimen . Bedankt voor de kans. Fijn weekend !

 17. Anita H. says

  Drie geuren; drie mannen die ik hier blij mee kan maken. En dan denk ik aan twee goede vrienden en mijn zwager. Leuk hoor.

 18. says

  Wat een leuke winactie! Ik zou graag mijn vriend en vader willen verwennen aangezien ze de laatste tijd enorm veel voor mij doen en het gewoon toppers zijn. ❀

 19. says

  Ik heb zelf het meest lieve vriendje van de wereld. Hij is er altijd voor mij en ziet het onmiddellijk als er iets scheelt. Daarom verras ik hem graag met kleine, onverwachte kadootjes. Dit zou al een wat groter kadootjes zijn, maar de verrassing zal hierdoor des ,te groter zijn. Daarom doe ik erg graag mee aan deze winactie om hem te kunnen verwennen en verrassen met heerlijke geurtjes

 20. says

  Ik zou dit pakketje graag willen winnen voor mijn vriend. Hij is altijd zo lief voor mij en helpt mij ook veel in het huis terwijl hij het ook super druk heeft met zijn scriptie. -x-

 21. Esther says

  Wat een super gave winactie! Ik doe mee voor mijn vriend, 2 april zijn we een half jaar samen en 12 mei is hij jarig en hij is dol op de Bruno Banani geuren! Vooral de witte versie is zijn favoriet!

  x Esther

 22. Femke says

  Super leuke actie! Wil graag winnen voor mijn vriendje (aanstaande man!) die bijna jarig is! Ik heb ook wel eens andere geurtjes voor hem gehaald maar bruno banani blijft toch favoriet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *