Baby wishlist

wishlist

Ondanks dat ik al zo veel heb en nu mezelf even een koopverbod heb opgelegd, heb ik nog wel een wishlist. Ik struin dagelijks het internet af om inspiratie op te doen en kom iedere keer wel weer iets tegen. Een aantal items hebben we echt nog nodig, maar er zitten ook een aantal dingen tussen die ik gewoon wil hebben. Kijk je mee naar mijn baby wishlist?

Roze UGG Australia slofjes
Dit is een typisch gevalletje van ik heb het niet nodig, maar ik wil het wel hebben. Zelf heb ik een gigantische schoenen stash en momenteel ben ik mijn verslaving aan het uitten op de baby. Ze heeft inmiddels al een bak vol schoenen, maar de UGGS ontbreken nog. Lopen kan ze natuurlijk nog lang niet, maar warme voetjes hebben in de winter zal wel fijn zijn. Daarnaast zijn ze ook nog eens ontzettend schattig. Yes, I need this!

Nijntje speelgoed
Voordat ik zwanger werd heb ik altijd gezegd dat er niets van Nijntje in huis zou komen. Ik heb een verschrikkelijke hekel aan Disney en tekenfilm figuren. Als Sicco en ik samen gaan shoppen voor de baby belanden we altijd even op de Nijntje afdeling omdat Sicco dit zo leuk vindt! Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik het ook steeds leuker begin te vinden en er komen steeds meer Nijntje figuren in huis. Zo zie je maar dat je smaak/mening toch vaak wel verandert, alhoewel de Disney figuren nog steeds verboden zijn!

Avent of Dr.Brown flesjes
Ik weet bijna 100% zeker dat ik geen borstvoeding ga geven. De reden hiervan hou ik liever voor mezelf. Dit betekent dat ik me moet gaan oriënteren op de verschillende soorten flesjes. Gelukkig heb ik al ervaring met de merken door mijn werk in de kinderopvang. Ik ben er nog niet helemaal over uit of het Avent of Dr.Brown gaat worden. Beide flesjes hebben voor en nadelen. Gelukkig hebben wij nog even de tijd om hierover na te denken.

Een wiegje
Nog een voorbeeld waarbij mijn mening is veranderd. Ik riep altijd dat mijn baby vanaf dag 1 op zijn/haar eigen slaapkamer zou slapen. Waar heeft het anders een bed en een kamer voor? Mijn gedachte hierover is helemaal omgedraaid en ik wil minimaal de eerste paar weken de baby bij ons op de kamer hebben. We zijn al een hoop schattige wiegjes tegen gekomen en wanneer we zijn verhuisd willen we er ook een gaan aanschaffen.

Bam Bam spenenkoord
Eigenlijk hebben wij al een spenenkoord, maar deze van het merk Bam Bam vind ik zo schattig. Iedere keer als ik binnenloop bij de Bijenkorf, snuffel ik even rond op de afdeling. Misschien wilt ze wel helemaal geen speen, maar dan heb ik wel een leuke accessoire voor op haar kamer.

Wat vind jij van mijn wishlist? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

 

Comments

 1. says

  Leuke wishlist. Mijn zwager wilde graag een jongen en kreeg een meisje. Vooraf zei hij dat ze nooit iets roze aan zou krijgen, guess what.. Het meisje was geboren en had alleen maar roze aan haha!

 2. brenda says

  Wat zijn die babyspulletjes toch altijd schattig! Heb ook al een paar keer die slofjes kado gedaan aan mensen met een kleintje, superleuk kadootje is het. Ben er alleen mee gestopt omdat ik erachter kwam dat die schapen gigantisch mishandeld worden omdat het allemaal massaproductie is. Nou weet ik natuurlijk niet wat er met de gemiddelde koe gebeurd voordat het een schoen wordt, maar als ik zoiets weet ga ik er niet aan meedoen heb ik voor mezelf besloten..

 3. says

  Ik heb altijd gezegt; “Bij mij komt er geen nijntje!!” Nu heb ik drie pakjes met nijntje, een box mobiel en heel wat knuffeltjes. Ik vind nijntje in de denim stijl zo schattig!

 4. Angela says

  Wat leuk om dit te zien allemaal! Onlangs ben ik tante geworden van een meisje. Iris. En wat de flesjes betreft… avent is een aanrader.. iris heeft nogal last van reflux. En daardoor dikkere voeding. En de gaatjes in de dr. Brown spenen zijn echt mini. Komt amper wat uit bij gewone voeding. Laat staan bij dikkere voeding. Haha. Samen met mn zus allerlei flessen gezocht en uitgetest. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *