Mijn veel te grote wishlist voor de feestdagen & 2019 ♥

wishbegin

Met de feestdagen en het nieuwe jaar in het vooruitzicht, is het weer tijd voor een nieuwe wishlist. Deze is dit keer iets te groot, maar er staan een hoop prachtige producten op variërend van make-up tot aan fashion. Wellicht inspireer ik jou ook nog! Kijk je mee?

wish3

B E A U T Y

Wat betreft make-up en geuren, begin ik enorm kieskeurig te worden. Parfums spreken mij niet altijd meer aan en ik merk dat ik de laatste tijd echt een favoriete routine heb qua make-up producten. Toch weten een aantal producten mijn interesse te wekken en deze belandde dan ook uiteraard op mijn wishlist. Het varieert van budget tot aan high-end en er komen verschillende merken naar voren.

♥1. Bobbi Brown Highlight & Glow Highlighting Powder Duo €79,00 ♥2. Michael Kors Sparkling Blush 30 ml €57,13 ♥3. I Heart Revolution I Heart Chocolate €34,95 ♥4. Nars Orgasm Infatuation-set €39,- ♥5. Nyx Born To Glow Highlighter Palette €26,35 ♥6. Essie Concrete Glitters Collectie €10,- per stuk ♥7. The Body Shop Berry Bon Bon Cadeauset €10,-

wish2

F A S H I O N

Wat betreft kleding shoppen heb ik momenteel de smaak weer goed te pakken. Laat ik voorop stellen dat de herfst mijn favoriete seizoen is qua kleding, dus ik waan me continu in een walhalla als ik leuke kledingwinkels binnenloop. Mijn wishlist betreft fashion is ook erg gevarieerd, van een paar pumps tot aan een warme jas, maar ook een badjas.

♥1. H&M Badjas €29,95 ♥2. Heine Pumps via OTTO €139,99 ♥3. My Jewellery Mesh Leopard Lace Dress €39,95 ♥4. Costes Sjaal €25,- ♥5. H&M Coat €49,99

Wat staat er op jouw wishlist?

Comments

  1. Natascha - Beautyopinie says

    Ik geloof dat ik jouw lijst zo 1 op 1 over kan nemen haha. Bij mij staat nu ook een nieuwe geur op m’n wishlist 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *