Mijn verjaardagswishlist 2018 ♥

wishlist
Aan het einde van de maand mag ik alweer de leeftijd van 26 jaar aantikken en alhoewel ik het meeste hoop op een zonnige dag, wist ik toch ook wel een behoorlijke wishlist te maken. Niet alleen voor mijn verjaardag, maar gelijk voor het komende seizoen. Benieuwd wat er allemaal op mijn wishlist staat? Kijk dan snel verder!

Too Faced Sweet Peach Glow Highlighter
Voor de oplettende, dit palette stond ook al op mijn kerst wishlist. Veel prachtige items heb ik al kunnen afstrepen, maar dit palette wacht nog steeds op mij. Het palette kan gebruikt worden als bronzer, blush en highlighter. Niet alleen de verpakking vind ik prachtig, maar ook de swatches beloven heel wat!

Mac Hyper Real Glow Highlighter Palette
De laatste maanden koop ik steeds minder producten van Mac. Niet omdat ik de producten niet meer mooi vind, maar omdat er momenteel mooiere producten worden uitgebracht. Dit highlighter palette belandde wel op mijn wishlist, omdat ik verliefd werd na het zien van de swatches. Het palette is er in 2 kleuren, ik ga voor Flash + Awe.

Giorgio Armani Si
Si stond ook al op mijn vorige wishlist, maar heb ik helaas nog niet aangeschaft. Dit blijft een van mijn favoriete geuren. Iets zwaarder en lekker zoet. Oh wat zou ik deze geur graag weer willen hebben.

NARS NARSissist Wanted Cheeck Palette
Onlangs ontving ik een persbericht van Nars met geheel nieuwe palettes. Oh my, ik was opslag verliefd! Het palette is verkrijgbaar in 2 kleurencombinaties, 1 en 2. De kleuren van palette 1 passen het beste bij mijn huidskleur. Zó mooi!

Vans
Ik ben eerlijk gezegd niet echt een sneaker meisje, maar deze hoge Vans vind ik toch wel erg gaaf! Aangezien het soms handig is om sneakers in huis te hebben en ons tripje naar Disneyland steeds dichterbij komt, weet ik zeker dat ik deze schoenen snel van mijn wishlist af ga strepen.

Make-up Revolution Concealer
Onlangs op een event mocht ik een hoop mooie make-upproducten van het merk Make-up Revolution bewonderen en uitproberen. Daar spotte ik ook de nieuwe concealers, die als warme broodjes over de toonbank vliegen. Ik dacht altijd dat ik de lichtste kleur nodig zou moeten hebben, maar de kleur C3 is licht genoeg voor mij. Naast de extreme dekking, zijn ze ook nog eens super betaalbaar.

Douglas Cadeaukaart
Een Douglas Cadeaukaart is eigenlijk wat ik altijd krijg en vraag. En dat zal dit jaar niet anders zijn. Ik word hier zo gelukkig van en er zijn dan een hoop mooie producten die ik hier van kan kopen.

Mijn wishlist is inmiddels weer veel te groot, maar hopelijk kan ik er gedurende maanden weer een hoop mooie items vanaf strepen.

Wat staat er momenteel op jouw wishlist?

Comments

  1. says

    wat een pareltjes heb je op je wishlijst staan. Ik snap dat je deze make-up items graag wilt hebben. Ik hoop dan ook dat je alles krijgt wat je verdient voor je verjaardag! De NARSissist Wanted Cheeck Palette staat ook hoog op mijn wishlijst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *