Mijn verjaardagswishlist 2019 ♥

1

Yay, het is alweer april! Deze maand mogen wij niet alleen genieten van het zonnetje, maar mag ik ook 27 kaarsjes uitblazen. Natuurlijk is het zonnetje al een cadeautje opzich, maar ik wist ook weer een aardige wishlist te maken. Niet alleen voor mijn verjaardag hoor, ook voor het komende seizoen. Kijk je mee?

Buddha to Buddha Chain Pyramid Stone Ring

Wat betreft sieraden ben ik enorm kieskeurig en eigenlijk draag ik ook altijd hetzelfde. Toen ik deze ring zag werd ik opslag verliefd. Mijn moeder heeft deze ring met een zwarte steen, maar persoonlijk vind ik de witte steen nog iets mooier. Het is net even iets anders dan de standaard zilveren ringen van Buddha to Buddha. Ik hou er van!

Blond Amsterdam Noir Collectie
Blond Amsterdam, wie kent het niet? Ik vind de bestaande collecties erg leuk en heb ook al een aantal items. De Noir collectie is helemaal nieuw en deze items vind ik zó gaaf. Zwart met wit en alle kopjes, borden en bakjes zijn voorzien van leuke teksten en plaatjes. Deze collectie mag wel shinen in mijn buffet kast.

Lancôme Spring Look 2019 Café Bonheur Blush Alphabet in Capitals
Heb jij de lente collectie van Lancôme al gespot? Zo niet, doen! Er zitten namelijk prachtige producten tussen. Vooral deze blush spreekt mij heel erg aan. Niet alleen om de verpakking, maar ook om de inhoud. Ergens vind ik het altijd wel jammer dat het limited edition collecties zijn, dan zijn de producten ook maar tijdelijk en beperkt verkrijgbaar.

Nars Exposed Cheek Palette
Nars brengt keer op keer weer prachtige palettes uit. Vorig jaar stond op mijn wishlist ook een palette, maar helaas was deze ook tijdelijk verkrijgbaar en was ik te laat. Dit palette moet ik hebben!

Zara Leopard Sneakers
Wie goed heeft opgelet, weet dat Sofie deze sneakers ook heeft. Ik vind ze zo gaaf, dat ik ze zelf ook wil hebben. Helaas zijn ze niet te koop bij de volwassenen afdeling, maar tot mijn grote verbazing gaan ze op de kinderafdeling tot maat 40. Het lijkt mij zo leuk om een keer samen te twinnen.

Wat staat er momenteel op jouw wishlist?

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *