Mijn wishlist voor 2020 ♥

New Project (11)

Een nieuw jaar, een nieuwe wishlist zullen we maar zeggen. Het afgelopen jaar had ik een wishlist om bij weg te dromen en als ik het nu terug bekijk, heb ik bijna alles kunnen afvinken. Benieuwd naar mijn wishlist voor 2020? Lees dan snel verder!

Nars Afterglow Lip Balm Orgasm
Het afgelopen jaar is mijn liefde voor Nars flink gegroeid. Ik word kieskeuriger wat betreft make-up en denk nu 3 keer extra na voor ik een aankoop doe. Nars is wat mij betreft een merk dat áltijd goed is. Je betaald er wat meer voor, maar in verhouding krijg je er ook veel voor terug. Afgelopen kerst kreeg ik een setje met een Nars Lip Balm en blush als cadeau, beide in de welbekende kleur Orgasm. Ik had het niet zo verwacht, maar de Lip Balm is prachtig. Nars noemt het zelf ook wel een getinte lipbalsem. Klopt ook, want de Lip Balm heeft een prachtige, rosegouden tint. Omdat deze versie een mini was, wil ik heel graag ook een full size. Ik draag de Lip Balm namelijk bijna dagelijks. Ideaal met een baby die ik helemaal onderdompel met kusjes.

Charlotte Tilbury Magic Star Highlighter
Óók Charlotte Tilbury is een merk wat is het afgelopen jaar graag ben gaan gebruiken. Ik gebruik dagelijks een palette met de mooiste highlighter en blush. Deze highlighter komt uit de kerstcollectie en niet alleen de inhoud, maar ook de verpakking is echt een plaatje!

Gucci Quilty Pour Femme Love Edition
Ik heb een hele speciale herinnering aan deze geur. Gucci Quilty is namelijk de eerste geur die ik van manlief kreeg. Ik heb de geur jaren gedragen, maar de laatste jaren ben ik deze eigenlijk uit het oog verloren. Nu deze is uitgebracht in een Love Edition wil ik de geur heel graag weer hebben! Een mooie herinnering in een mooie flacon.

Marc Jacobs Daisy Love Daze
Marc Jacobs brengt verschillende keren per jaar nieuwe geuren uit. Een geur in verschillende edities. Van deze edities valt de Love geur altijd in de smaak bij mij. Zo ook de allernieuwste Marc Jacobs Daisy Love Daze. Deze wil ik dolgraag toevoegen aan mijn parfumcollectie.

Dior Backstage Rosy Glow Blush
De Dior Backstage producten zijn práchtig! Ik heb er al een palette van welke ik graag gebruik. Nu zijn er ook twee losse blushes toegevoegd aan de collectie. De kleuren Pink en Coral. Ik zou graag de Coral Rosy Glow Blush willen toevoegen aan mij stash!

Wat staat er momenteel op jouw wishlist?

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *