Mijn wishlist voor de herfst

 

wishlist

 

Het is alweer veel te lang geleden dat ik weg droomde bij mijn eigen wishlist. Ik merk dat ik de afgelopen maanden liever iets kocht voor Sofie dan voor mezelf. De hoogste tijd dus om weer eens te laten zien waar ik zelf enorm blij van word en welke items -zowel beauty als home artikelen- ik nog graag wil hebben. Kijk je mee naar mijn wishlist voor de herfst?

Hema Dekbedovertrek
Ieder seizoen koop ik een nieuw dekbedovertrek. Waarom? Geen idee! Op de een of andere manier wil ik altijd iets nieuws voor het seizoen hebben en vind ik het ook wel een fris idee om onder een nieuw, schoon dekbed te slapen. Deze variant met bloemetjes van de Hema vond ik enorm leuk en mijn ervaring met de dekbedovertrekken van de Hema is altijd positief. De kwaliteit is goed en vooral erg zacht! Overigens kost een eenpersoons overtrek inclusief kussensloop maar €17,50. Prima prijs kwaliteit verhouding!

Yankee Candles
Ik ben dol op de geuren van Yankee Candle en zeker in het koude seizoen brand ik heel wat waxtarts weg. Deze geuren zijn de nieuwe limited editions voor de winter waar ik enorm benieuwd naar ben! Overigens wil ik nog veel meer geurtjes hebben hoor, maar ik moest natuurlijk een keuze maken voor mijn wishlist.

Urban Decay Naked Ultimate Basics palette
Ik heb nog helemaal geen ervaring met de palettes van Urban Decay -shame on me- , maar toen ik dit nieuwe palette zag was ik opslag verliefd. De kleuren zijn perfect en passen helemaal bij mij. Toch houdt de prijs van €51,90 mij echt tegen op het palette daadwerkelijk te kopen. Hopelijk kan ik toch ooit een keer met het palette pronken.

Mac Big Brow Pencil
Een aantal maanden geleden maakte ik op een event kennis met de Big Brow Pencils van Mac. De kleur Lingering werd bij mij aangebracht en stond echt geweldig in combinatie met de kleur van mijn haar. De kleur is vaak uitverkocht geweest, maar nu gelukkig weer op voorraad. Ik ga het wenkbrauwpotlood snel bestellen!

Lush goodies
Wie is er nou niet dol op de producten van Lush? Het is voor mij echt een ultiem ontspan momentje wanneer ik in bad ga met een van de bathbombs van Lush. Zowel de Halloween als de kerstcollectie spreken mij enorm aan en ik heb al een paar heerlijke goodies gezien voor in bad. Ik moet snel maar weer even een tripje naar Amsterdam gaan plannen voordat alles weer is verkocht!

Bobbi Brown highlighter Pink Glow
Sinds een aantal maanden ben ik dol op het merk Bobbi Brown. Mijn eerste aankoop was een brightening brick en al snel volgde de highlighter in de kleur Sunset Glow. Pink Glow zag ik ook in de winkel en het was kiezen op dat moment. Toch krijg ik de kleur niet uit mijn hoofd en wil ik deze ook nog heel graag aanschaffen. Maar helaas, ook de producten van Bobbi Brown zijn niet bepaald budget dus dat wordt nog even door sparen.

Marc Jacobs Decadence Divine
Een van de nieuwste geuren van Marc Jacobs, Decadence Divine. Wellicht herken je de verpakking al want Marc Jacobs bracht eerder een Decadence parfum uit. Deze versie is echter wel anders en lichter van kleur. Ik rook het parfum in de winkel en was gelijk verkocht! Deze MOET ik toevoegen aan mijn parfum collectie.

 

Wat staat er momenteel op jouw wishlist? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

  1. says

    Mooie wishlsit. Yankee Candles zijn echt geweldig. Gelukkig heb ik er nog een paar liggen! Ik heb een aantal items bij de Lush gekocht en ik kan niet wachten om ze te gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *