Opgemaakt December

Mijn aller laatste opgemaakt artikel van 2014. Ik moet zeggen dat ik het deze maand nog aardig netjes heb gehouden maar ik heb weer heerlijke producten opgemaakt. Kijk je mee?

Laten we beginnen met de haarproducten. Zoals bijna iedere maand heb ik weer een shampoo en conditioner opgemaakt van Herbal Essences. Helaas heb ik hier nu geen back up meer van en ik kan ze ook niet meer vinden in de winkel. Ik moet hard op zoek naar een vergelijkbaar product.

Ik maakte een douchegel van Yves Rocher op in de geur blackberries. Ik vind deze ontzettend lekker. Mocht je deze ook willen zou ik snel je slag slaan bij Yves Rocher want er is nu sale. Ook maakte ik een shower foam op van Etos die ik heb gekregen van Farah. Ook deze was heerlijk en ik denk dat ik deze nog wel een keer opnieuw koop.

De Garnier waterproof make-up remover zag je ook al voorbij komen in mijn favorieten artikel van December. Ik vind het ontzettend fijn in gebruik en heb al meteen een nieuwe gekocht. Momenteel heb ik erg veel deodoranten in gebruik, ik maakte alleen een mini deospray op van Balea. Ik vind hem erg lekker maar hij houd mij niet de hele dag fris.

Ik maakte weer mijn favoriete BBcream op van Miss Sporty. Ik gebruik momenteel geen andere foundation of BBcream. Ik was zo dom om het dopje kwijt te raken van de Maybelline concealer dus het sponsje is helemaal uitgedroogd. Gelukkig is hij bijna op en heb ik een nieuwe liggen.

En als laatste heb ik deze 5 heerlijke Yankee Candles wax tarts opgemaakt in de geuren cranberry ice, season of peace, beach wood, snowflake cookie en bay leaf wreath. Alleen season of peace was niet heel erg sterk van geur.

Wat heb jij deze maand allemaal opgemaakt?

Comments

  1. says

    lijken me fijne producten ! De BlackBerry douchegel is bij mij ook bijna op . En dat er een douchegel snel op raakt is mij bij een wonder. Snel even kijken of ze hem nog verkopen voor een laag prijsje , zijn echt fijne producten , helaas is de handcreme al uitverkocht

  2. says

    Mooie producten! Als ik in Duitsland kom, hoop ik echt die concealer van Maybelline te vinden. Ik maakte ook die make-up remover op, een mascara van maybelline, een douchegel van I love…, scheergel van Gilette en meer weet ik eigenlijk niet. Ik hou het nooit zo bij. Gooi alles weg zodra het op is.

  3. says

    mooie producten, op het moment heb ik Season Of Peach voor het eerst in mijn brandertje, hij heeft een aparte bekenden geur waar ik maar niet op kom. aaah de yves rocher douchegel die naar likschelpjes ruikt jummy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *