Shoplog Yankee Candles US CANDLES Zwolle

Een smoes verzinnen om naar US candles te gaan in Zwolle. Ja ik doe dat! Maar we moeten toch nog sinterklaas cadeautjes kopen, hoor je het me al zeggen? Ik kreeg mijn zin en samen met mijn man ging ik naar het leuke winkeltje. Ik neem je mee in de winkel en laat je mijn aankopen zien.

Zwolle is een gezellige stad om te winkelen. Je vind er de bekende grote winkels als Douglas, H&M, Yves Rocher etc. Maar dat niet alleen, er zit ook een mega leuke winkel met alleen maar Yankee Candles. Enorm leuk om hier is een keer te kijken.

De winkel is vrij ruim. De Yankee Candles zijn gesorteerd op kleur wat ik zelf erg leuk vind om te zien. Ik durf te wedden dat er voor iedereen een lekkere geur bij zit.

 
Kijk je mee naar mijn aankopen?
 
 
Bay leaf wreath – cranberry ice – black plum blossom – angels wings

De waxtarts zijn mijn favoriet. Persoonlijk vind ik dat hier de meeste geur van af komt. Ik ben alleen bekend met de cranberry ice de andere 3 zijn nieuw voor mij.

 
Wild fig – beach wood – red apple wreath – pink sands
Wild fig en pink sands zijn ook nieuw voor me. Beach wood en red apple wreath heb ik afgelopen maand al opgebrand. Ze zijn beiden erg lekker.
 
 
 

 

Icicles –  mandarin cranberry – a childs wish – silver birch
Icicles is èèn van mijn favoriete geuren, die moest ik natuurlijk opnieuw kopen. De andere 3 zijn voor mij ook nieuw.
 

 
Ik nam nog een heerlijke votive mee ook in de geur cranberry ice en een small jar in de geur snow in love. Uiteraard nam ik ook nog een klein cadeautje mee voor mijn moeder.
 
 
En dan nog even een foto van al mijn heerlijke aankopen!
 
 
De US candle winkel is te vinden op de oude vismarkt 16 in Zwolle.
 
Wat is jouw favoriete geur?


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *