Lipstick review; Dior rouge 028 & YSL rouge pur couture 17

IMG_20150306_133455

Eens in de zoveel tijd heeft Ici paris Xl een geweldige actie, waarbij je bij iedere aankoop van een lipstick naar keuze 40% korting krijgt. Ik als lipstick liefhebster met een zwak voor mooie hulsen kon deze actie natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan. Ik nam 2 pareltjes mee, kijk je mee?

 

IMG_20150306_133128

Eerst besloot ik om maar 1 lipstick mee te nemen. Ik ging voor een YSL rouge pur couture lipstick in de kleur 17. Twee dagen later wilde ik er toch nog graag een bij hebben, want zeg nou zelf van deze actie moet je toch gebruik maken? Ik nam nog een Dior rouge lipstick mee in de kleur 028 mazette.

IMG_20150306_133358

Wat betreft de hulzen, ik ben in èèn oogopslag verliefd. Beide hulsen zijn strak en zijn voorzien van een groot YSL en DIOR logo. De lipsticks hebben beiden een glanzende huls, het enige nadeel hier van is dat je snel vette vingers erop ziet zitten. Ik zie mezelf al steeds de hulzen weer schoon poetsen, bezigheidstherapie zullen we maar zeggen.

IMG_20150306_140204

En toen had ik een blond momentje. Eenmaal thuis, bij het maken van de foto’s besefte ik dat ik bijna 2 exact dezelfde kleuren had gekocht. Ik denk dat ik iets tè enthousiast was bij de 40% korting actie dat ik niet meer door had welke kleur ik al had gehaald. Gelukkig draag ik het meeste roze/perzik kleurtjes op mijn lippen, dus heel erg vind ik het niet. Ook de lipsticks zijn voorzien van het YSL en DIOR logo, mooi!

IMG_9905

Op de swatches zie je nog wel een klein verschil. De linker YSL swatch is net iets warmer dan de rechter Dior swatch. Beide zijn erg mooi en er komt een mooie glans vanaf. De pigmentatie is trouwens ook top, ik hoefde maar 1 keer de lipsticks over mijn arm te halen.

dior lipstick

Dior rouge 028 – De kleur is precies zoals ik hoopte dat die zou zijn. Mooi roze/perzik kleurig en met glans. De lipstick voelt enorm romig aan en is makkelijk aan te brengen. De lipstick blijft ongeveer 3 uurtjes mooi zitten. Er komt wel een hele sterke geur van de lipstick af, die me doet denken aan vroeger van de lipsticks van mijn oma. Echt een cosmetica geur.

ysl lipstick

YSL rouge pur couture 17 – Deze kleur is een stuk warmer vergeleken met de DIOR lipstick. Ook deze kleur vind ik erg mooi en is makkelijk aan te brengen. Deze lipstick is qua substantie wel iets natter waardoor de houdbaarheid iets minder lang is als bij de DIOR lipstick.

IMG_20150306_140141

Alhoewel de lipsticks op het eerste oog enorm veel op elkaar lijken, verschillen ze achteraf toch nog wel van kleur. Het zijn beiden mooie kleuren en ik kan niet wachten om ze volop te gaan dragen!

De DIOR rouge lipstick kost nu met de korting 22,20 en de YSL rouge pur couture lipstick kost 20,71 met de korting. De lipsticks zijn met korting te koop bij Ici paris XL. Let op de actie duurt tot en met 15 maart 2015.

Heb jij al gebruik gemaakt van de actie? Zo ja, welke lipstick heb je gekocht?

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat.

 

RelatedPost

Comments

  1. says

    Zijn super mooie lipsticks Priscilla en zeker wel kleurverschil tussen beide! En uhm zelfs met de korting zijn deze lipsticks boven mijn budget! 😉 Xxx

  2. says

    De eerste kleur vind ik echt heel mooi! Ik kan me erg goed voorstellen dat he met zo’n actie iets koopt. Jammer dat er bij ons in de buurt geen ICI Paris zit.

  3. says

    Die actie met 40% is echt heel fijn! Je hebt mooie lipsticks gekocht, jammer dat ze erg op elkaar lijken maar dat heb je wel vaker! (: Ik vind ze prachtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *