YvesSaintLaurent // Rouge Voluptè 13

Al heel lang staat een lipstick van YvesSaintLaurent op mijn verlanglijstje. Ik vind de lipsticks erg prijzig, ze kosten namelijk 33 euro per stuk! Nou moet ik zeggen dat ik regelmatig acties voorbij zie komen bij verschillende winkels waarmee je 40% korting krijgt. Ik heb de lipstick gekocht op Schiphol, hier kost de lipstick rond de 27 euro ( wat nog erg prijzig is ) maar ik moest er gewoon 1 hebben. Ik koos YSL- rouge voluptè 13 peach passion.

De lipstick zit verpakt in een goud doosje. De houder van de lipstick is ook van goud en ik vind de details erop echt prachtig. In het midden zie je de kleur van de lipstick.

Je ziet er ook een duidelijk logo op staan van YSL. Ik vind de lipstick er heel erg luxe uit zien.

De lipstick is heel gemakkelijk uit de houder te draaien. En ik vind dat de dop er goed stevig op zit. Vaak vind ik met lipsticks dat de dop er snel af valt of gammel aan voelt.

De kleur ziet er echt prachtig uit op mijn hand. Ik heb het trouwens maar 1 keer hoeven aanbrengen, wat een kleur komt er van af! De lipstick voelt echt heel erg zacht aan.

En de kleur op mijn lippen. De lipstick voelt echt super zacht aan, je hebt nauwelijks door dat je het aan brengt. Wel moet ik zeggen dat de lipstick niet heel erg lang blijft zitten, na dat ik gegeten en gedronken heb moet ik weer wat aanbrengen.

Ik vind het echt een prachtige lipstick en ik ben zeker van plan er nog een paar aan te schaffen! Dat word sparen 🙂

Heb jij al een YSL lipstick?

Liefs,
Priscilla

Doe jij al mee met de win actie om een Victoria’s Secret pakketje te winnen? klik hier om mee te doen

Comments

  1. says

    Alleen al de verpakking is een pracht en praal.
    Maar ik vind de prijs niet zo erg leuk, daarvoor zou
    Ik hem laten liggen. Ookal was hij 20 euro.

  2. says

    Ik heb er twee en ben echt een enorme fan. Ik heb een kersen rode kleur en een licht roze. De donkere blijft wel beter zitten. Een meisje uit me klas zei ook al dat ze niet lang blijven zitten, maar bij mij blijven ze eht super lang zitten! Ik wil er ook meeer! Hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *