Yves Rocher Cherry Oil lipsticks

2016-05-04 12.32.26

De bekende Cherry Oil lipsticks van Yves Rocher zijn uitgebreid met 6 nieuwe kleuren. Ik laat ze vandaag alle 6 aan jullie zien. Er zitten 5 draagbare nieuwe kleuren tussen, maar ook een heel bijzondere kleur. Kijk je mee?

2016-05-04 12.34.18
De kersenrode hulzen kennen we inmiddels denk ik allemaal al wel. Yves Rocher heeft namelijk al 12 prachtige Cherry Oil lipsticks in haar assortiment. Er zijn nu 6 geheel nieuwe kleuren aan de collectie toegevoegd waarvan er 1 wel een hele bijzondere kleur is.

2016-05-04 12.33.52

Van Links naar rechts..
14. Jaune Yuzu – 43. Mauve Poudre – 33 Rose Sorbet – 34. Framboise Acidulèe – 63. Rouge Eclatant – 23. Corail Pop

2016-05-04 12.33.25

De lipsticks bevatten kersenolie vanwege de voedende eigenschappen en het feit dat kersenolie een intens glanzend effect geeft. De intense formule versmelt met de lippen en geeft ze een prachtige, glossy kleur. De kleuren zijn niet heel variërend, er zitten 5 roze/rode tinten bij. De eerste kleur, 14 Jaune Yuzu springt er enorm uit. Geel/goud is geen kleur die ik draag op mijn lippen, dus ik ben erg benieuwd naar het effect.

IMG_7463

Voor de swatches ben ik per lipstick 1 keer heel zachtjes met de lipstick over mijn arm gegaan. De lipsticks geven al vrij veel kleur af en een mooie glans.

1

14. Jaune Yuzu & 43. Mauve Poudre
De gouden kleur pakt precies zo uit op mijn lippen als waar ik al bang voor was. De kleur maakt mij bleek en het is meer een ophoping van gouden glitters. Deze kleur is helaas niet aan mij besteed, maar Mauve Poudre vind ik wel erg mooi. Oud roze, nude, met een mooie glans.

2

33 Rose Sorbet & 34. Framboise Acidulèe
Rose Sorbet is een subtiele licht roze kleur en ook hier is de glans terug te zien. Framboise Acidulèe is een roze framboos kleur die al een stuk intenser is op de lippen als de voorgaande kleuren.

3

63. Rouge Eclatant & 23. Corail Pop
Rouge Eclatant is diep rood en heeft ook gelijk de meeste pigmentatie. De rode kleur is niet heftig en goed te dragen bij een dagelijkse look. Corail pop is zoals de naam zegt een koraal kleur, maar dan net iets donkerder.

2016-05-04 12.32.56

Op de gouden kleur na ben ik erg enthousiast over de lipsticks. De lipsticks voelen enorm comfortabel en zacht aan op mijn lippen, geven een zoete geur af en laten een mooie, subtiele kleur met glans achter. De houdbaarheid is bij deze lipsticks iets minder, door de olie vervagen de lipsticks sneller en blijven ze gemiddeld 2 tot 3 uur mooi zitten. Mocht je niet houden van felgekleurde lippen dan zijn deze lipsticks zeker iets voor jou. Mijn favoriet van de 6 kleuren is Rouge Eclatant.

De Cherry Oil Lipsticks zijn te koop bij Yves Rocher en kosten €11,90 per stuk.

Wat vind jij van de gouden glitter lipstick? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

RelatedPost

Comments

 1. says

  Die gouden lipstick is ook helemaal niks voor mij. Mauve Poudre vind ik erg mooi! Wel jammer dat alle kleurtjes zo goed op elkaar lijken!

 2. says

  Ik vind dat er wat leuke tinten bij zitten, maar het is niet dat ik denk HEBBEN. Ik denk dat die gouden wel heel tof zou zijn als ‘topcoat’ over een peach kleurige. Dan krijg je misschien dat toffe effect wat je nu veel op Facebook ziet!

 3. Renee Baken says

  Mooie kleuren! misschien is het nog iets om de gouden kleur onder/boven andere kleurtjes te dragen? Dan krijg je wat meer een gouden gloed over je lipstick heen, misschien is dat wel mooi?

 4. says

  Wel leuk dat ze het proberen met een aparte kleur maar ik denk dat het bij heel weinig mensen leuk zal staan. De roze tinten zijn wel heel mooi en staan je goed. Vooral 63 vind ik mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *