Ziaja goat’s milk bodylotion & manuka tree purifying night cream

IMG_6463

Het poolse merk Ziaja is sinds afgelopen jaar erg bekend geworden. Het merk heeft een grote selectie lichaam, gezicht en haar verzorging, maar toch moet ik eerlijk bekennen dat ik hier nooit eerder iets van heb geprobeerd. Ik mocht 2 producten uitproberen van het merk, een nachtcrème en een bodylotion. Kijk je mee naar mijn ervaring?

IMG_6495

IMG_6496

Ziaja goat’s milk moisturising body lotion €4,69.

Zo op het eerste oog ziet de bodylotion er voor mij niet heel aantrekkelijk uit. Het is een witte, mega flacon, van 400 ML met hierop wat tekst. Nee, lust voor het oog is het niet, maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om de inhoud. De Ziaja goat’s milk bevat een complex van melkbestanden van geitenmelk met hierin voedzame deeltjes rijk aan eiwitten, organische zuren, vetten, koolhydraten en vitamine A en D. Daarnaast hydrateert, revitaliseert en verzacht de bodylotion de huid. De geur is vrij neutraal, maar zeker niet onaangenaam. Overigens heeft de flacon een pompsysteem wat ik erg handig vind voor het gebruik van de bodylotion. De bodylotion is geschikt voor de droge en normale huid.

IMG_6491

Ziaja manuka tree purifying night cream €4,99

Ook deze blauwe tube met een inhoud van 50 Ml is niet heel aantrekkelijk, maar ook hier geldt, uiteindelijk gaat het om de inhoud. De Manuka tree nachtcrème is een hydraterende crème met 3% amandelolie. Verder bevat de crème manuka extracten wat antibacterieel werkt en zinkgluconaat wat samentrekkend, verzachtend en rustgevend werkt. Ook aan deze crème zit een fijne neutrale geur en deze tube heeft een draaidop. De crème is geschikt voor een gecombineerde huid.

IMG_6479

Links de Manuka tree purifying nachtcreme & rechts de goat’s milk bodylotion

De bodylotion, die je rechts ziet op de foto is een lekker dikke crème. De crème smeert makkelijk en geleidelijk uit en trekt snel de huid in. Ik vind het fijn om na het douchen mijn gehele lichaam in te smeren, zo voelt mijn huid zacht en verzorgd aan. Het pomp systeem op de grote flacon vind ik erg handig en met de 400 ML die je krijgt kun je lang doen. Ik vind het een heerlijke bodylotion en zeker in de winter is mijn droge huid goed beschermd.

Aan de nachtcrème moest ik erg wennen. De substantie is fijn, maar trekt niet meteen de huid in en laat een verkoelend, maar ook trekkerig gevoel achter op mijn huid. Omdat ik last heb van een droge huid is deze nachtcrème helaas niet geschikt voor mijn huid en worden droge gedeeltes (bijvoorbeeld tussen mijn wenkbrauwen) nog droger en geïrriteerd. Bij een gecombineerde huid zal deze nachtcrème waarschijnlijk wel goed aansluiten, maar helaas is het niet de juiste match met mijn huid. Overigens vind ik de zachte geur wel erg fijn.

IMG_6484

Het is jammer dat de nachtcrème niet aansluit bij mijn huidtype, maar gelukkig ben ik wel erg tevreden over de bodylotion. Het merk heeft mij wel erg nieuwschierig gemaakt naar meer dus wie weet vind je snel weer een Ziaja review.

Ziaja is onder andere te koop bij Exclusivescents.

Welk huidtype heb jij? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

 

Comments

 1. says

  Ik vind de body lotion ook echt heerlijk! Vind de geur wel een tikkeltje overheersend maar voor ’s avonds na het douchen is hij heerlijk! 🙂 Ik had een peeling paste, die pastte helaas ook niet bij mijn droge huid. Ik ben ook nieuwsgierig naar meer geworden!
  liefs

 2. says

  De body lotion lijkt me heel lekker en verzorgend! Zelf heb ik een gecombineerde/gevoelige huid op mijn gezicht maar een erge droge huid op armen en benen, daarom lijkt hij me ideaal voor die plekken.

 3. says

  Jammer om te leze dat ie niet aansluit bij je huidtype en ik vind het jammer als het niet snel intrekt op je huid en je best lang moet wachten dus persoonlijk zou ik m niet snel kopen!

 4. says

  Jammer dat de nachtcrème niets is voor jouw huid, zelf heb ik een gemengde huid dus voor mij is het misschien juist wel weer wat. De bodylotion klinkt heerlijk qua structuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *