De initialen van onze kleine prinses

IMG-20151016-WA0008

Tijdens mijn babyshower, waar de baby en ik ongelofelijk zijn verwend, speelde wij uiteraard ook spelletjes. Een van deze spelletjes was de babynaam en de dag waarop ze geboren gaat worden raden. Omdat jullie natuurlijk niet bij deze dag aanwezig waren, ben ik wel ontzettend benieuwd naar jullie idee hierbij. Maar ik zal jullie een klein beetje helpen, ik geef namelijk haar initialen weg. Gok je mee?

Zoals je kunt zien krijgt de baby 2 namen. Een naam met de S en een naam met de N. Wij zijn verder niet gelovig en de namen zijn ook geen vernoemingen naar familieleden. Deze 2 namen vonden wij perfect bij elkaar passen en zeg nou eerlijk, 2 namen staan net iets luxer. Een van de 2 namen wordt haar roepnaam, maar ik verklap niet of dat nou de letter S is of de letter N. De roepnaam heb ik al jaren in gedachte, en ik heb altijd gezegd dat als wij een meisje mogen krijgen zij zo gaat heten. Wij hebben nog overwogen haar een andere naam te geven, maar niets klonk zo mooi als de naam die we al hadden. Overigens past haar naam ook bij onze namen. De tweede naam hebben wij pas gekozen tijdens de zwangerschap en vonden wij perfect passen in geheel. Ik ben reuze benieuwd welke namen jullie hier van maken, oh en nog leuker zou het zijn als je een gokje waagt naar de geboortedag. Ik ben officieel uitgerekend op 21 november, maar ze zou natuurlijk ook nog tot 2 weken later kunnen komen.

Hoe denk jij dat wij de baby gaan noemen en op welke dag gok je dat ze geboren gaat worden? Ik zou het heel leuk vinden als je een reactie achterlaat!

 

 

Comments

 1. says

  Sarah Nicole? Ik vind dat pas wel bij jullie passen, ja, dit is mijn gokje. Ik gok dat ze 15 November word geboren! Krijg ik een sticker als ik het goed heb? Of een ballon? Haha grapje! Ik ben echt zo ontzettend benieuwd!

 2. says

  Wat leuk gedaan zo met die initialen! 🙂 Als het nu andersom was geweest (eerst de N en dan de S), zei ik: Nina Sophie! Dat vind ik zo’n leuke combi en is het eerste dat in mij opkomt als ik die twee letters zie en denk aan meisjesnamen, haha! Ik vind twee namen ook leuk staan, maar of ik daar later voor kies? Ik weet het nog niet, haha.

 3. says

  Wat leuk gedaan met de initialen! Het is bijna een onmogelijke opgave om dit goed te raden haha, ik vind Sterre Nina wel goed klinken 🙂 Ik denk dat ze geboren gaat worden op 25 November! Ik ben zo ontzettend benieuwd!

 4. Caya Bardoel says

  Heyy
  Leuk zo die naam raden! Ik denk Nina Sophie, ik vind het allebei super namen en bij jullie passen. Succed met de laatste lootjes! Ik denk dat ze 26 november word geboren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *