Een kijkje in de babykamer ♥

IMG_0637-01

Eindelijk is mijn allergrootste project van de afgelopen maanden helemaal af, de babykamer. Er is hier ontzettend veel tijd en liefde ingestoken en aangezien ik er héél veel vraag naar kreeg, laat ik het kamertje vandaag eindelijk zien! Kijk je gezellig mee?

IMG_0624-01

Zoals je wellicht al hebt gezien of gelezen heeft Sofie nu een grote meidenkamer op zolder. Iets waar ze ontzettend trots op is, maar nog leuker vindt ze misschien nog wel dat de baby mag slapen op haar oude kamer. De babykamer heb ik volledig zelf gestyled en gedecoreerd en manlief heeft mijn wensen uitgevoerd. Al maanden lang had ik alle ideeën in mijn hoofd zitten, dus ik stond natuurlijk te springen toen wij het ook eindelijk konden uitvoeren.

IMG_0627-01

Als je de slaapkamer binnenloopt staat gelijk rechts de kast. Dit is de oude kast van Sofie, maar deze vond ik nog steeds erg mooi en kreeg een plekje in de babykamer. Enkel de knoppen heb ik vervangen voor gouden knoppen. Daarnaast staat op de grond een gouden mandje met wat speelgoed en op de muur hangt een badjas die qua kleur volledig bij het kamertje past. De zwarte stippen herken je wellicht wel uit de oude kamer van Sofie, maar deze vond ik erg leuk passen bij het geheel!

IMG_0625-01

Aan de andere kant van de kast staat een stoel, aangekleed met bijpassende kussentjes. De kleur op de muur is overigens Taupe Roze van de Karwei, maar pakte uiteindelijk heel anders op de muur dan het voorbeeldje op internet. Ik zocht een aparte, roze kleur. Een roze kleur die niet te schreeuwend was, maar ook niet te opvallend. Uiteindelijk ben ik mega blij met de kleur. De kleur is ontzettend lastig om te fotograferen, maar ik zou het omschrijven als oudroze met een oranje ondertoon, in de richting van een perziktint. En deze kleur matched perfect met de houten en gouden accessoires.

IMG_0637-01

IMG_0619-01

Tegen de rechte muur staat de commode. Ook deze is van Sofie geweest, maar de knoppen heb ik vervangen voor een soort touwklos knoppen. De muur heb ik rustig gehouden met houten plankjes (de welbekende kruidenrekjes van Ikea) en gedecoreerd met wat leuke spulletjes. En wie weet hangt daar wel het geboortepakje te wachten tot het eindelijk aangetrokken mag worden!

IMG_0629-01

IMG_0617-01

Aan de andere kant van de kamer staat het badje en het bedje. Ook hier zie je qua decoratie het hout en goud weer terugkomen en de fotolijstjes op de muur maken dit een heel lief hoekje. Het rekje links naast het bedje is nu nog leeg, maar daar komt uiteindelijk het geboortekaartje in te staan.

IMG_0618-01

En ook het bedje past helemaal bij het geheel. De klamboe is bijna dezelfde kleur als de muur en het dekentje heb ik samen gematched met het verschoonkussen.

IMG_0638-01

De juiste kleuren zijn helaas bijna niet goed over te brengen, daarvoor zou je echt in het kamertje moeten staan. Maar ik ben zó mega blij met het eindresultaat! Het is precies zo geworden zoals ik al maanden in mijn hoofd had zitten, misschien nog wel mooier en ik kan niet wachten tot we haar eindelijk mogen verwelkomen ♥

IMG_0635-01

Oh en nog even een klein kijkje in haar kledingkast! To be contiued!

Wat vind jij van het kamertje? Ik zou het ontzettend leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Comments

  1. says

    Wat een prachtig kamertje is het geworden! Je kunt wel zien dat er heel veel tijd en liefde in is gestoken. Ik vind de kleur op de muur zo mooi. Net als de commode en de leuke plankjes daarboven. Prachtig gedaan! Jullie meisje boft maar straks 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *